ölen kişinin arkasndan çekilen tesbihin adı ne we neler yapılır ogrenebılrmıyım??...
ölen kişinin arkasndan çekilen tesbihin adı ne we neler yapılır ogrenebılrmıyım??
öncelikle selamun aleykum değerli arkadaslar ben foruma yenı katılabıldım ne yazıkki..size bir iki sualim olacak;
gectıgımz ayın 17sınde annanemi kaybettim ve şu an kıbrısta okumaktayım kendim türkiye de ikamet edıyorum ve ALLAH nasip ederse yarın cenazenin 40ı dolayısyla bir mevlüd verilecek bende buradan buna kaygısız kalmak istemiyorum .istiyorum ki hak yoluna olsun tüm ölmüşlerimizn ruhuna deysin biraz gözyaşı biraz da gönül yaşı dökmek dua okumak birşeyler yapmak istiyorum fakat bu konuda tam bilinçli olduğum söylenemz lütfen bana bu konuda biraaz yardımcı olabilir misiniz? bekliyorum tekrar selamun aleyklüm
merhaba arkadaşlar.Allah ölmüş olan bütün kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin onların günahlarını affetsin.benimde bugün kardeşim dediğim bir arkadaşımın annesi öldü.şu anda hala şoktayım ve ağlıyorum daha yeni bütün ölülerin ruhuna yasin okudum sizde okur ve dua ederseniz sevinirim.Allah'ım bizlere kabir azabını yaşatmasın.cenneti görmeyi nasip etsin