bu sitenin islami bir anlayışı olduğunu zannetmeme rağmen ilginç şeyler oluyor...
bu kız msn leri falan da noluyor???
var mı bunu açıklayacak bir babayiğit..???
kaldırın şu reklamları allah aşkına yaa....
selamun aleyküm... bu sitenin islami bir anlayışı olduğunu zannetmeme rağmen ilginç şeyler oluyor... bu kız msn leri falan da noluyor??? var mı bunu açıklayacak bir babayiğit..??? kaldırın şu reklamları allah ...
selamun aleyküm...
üstteki arkadaştan özür diliyorum,böyle bir konunun açıldığından haberim yoktu..böyle uyarmayı düşündüm...neyse..maksat hasıl olsun da...
size gelince admin...anlıyorum...lakin bu asla bahane olamaz...fuhuşu tetikleyen bir şeyi kardeş ne yapalım diye onaylamak çok tuhaf değil mi sizce de...
kaldırın efendim..bunu düşünmeyin bile...
allah aşkına hiç yakışıyo mu???
selamun aleyküm...
üstteki arkadaştan özür diliyorum,böyle bir konunun açıldığından haberim yoktu..böyle uyarmayı düşündüm...neyse..maksat hasıl olsun da...
size gelince admin...anlıyorum...lakin bu asla bahane olamaz...fuhuşu tetikleyen bir şeyi kardeş ne yapalım diye onaylamak çok tuhaf değil mi sizce de...
kaldırın efendim..bunu düşünmeyin bile...
allah aşkına hiç yakışıyo mu???
Ben oraya konu açtım ki bu google reklamları otomatik geliyor ve uygunsuz olan reklamları engelleyebiliyoruz ama yaz geldiğinden dolayı herkes prim yapabilmek için google a reklam veriyor ve gördüklerimi engelliyorum. Şunuda belirttim arkadaşlar benim gördüğüm reklamlar yurt dışı formatlı olduğu için sizin gördüğünüz reklamları göremeyebiliyorum uygunsuz reklam lınklerini lütfen bildiriniz dedim.
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|