![]() |
Burası için sadece alexa toolbar yükledim. Düşüşe faydam olsun deye:):D:):D |
Ne yazıkki sayımızda düşüş var bu da yaz ayının getirdiği tatilden kaynaklandığını düşünüyorum yaz ayından sonra performans yükselecek kanaatindeyim |
Olsun o kadar da artık. Yaz ayındayız. Ama inşaAllah yükselmesi( ya da düşmesi:))) devam eder ;) selametle.. |
tabiki yazın gelmesiyle sadece bizim sitemizde değil bütün sitelerde ciddi bir düşüş söz konusu e artı bide benim yokluğumda eklenince bu düşüş dahada bi normal tabi :) |
olur mu yaa,ben ne zamandır girmiyodum ondandır.... : ) |
Alıntı:
|
: ) ... oradan öyle mi gözüküyor..??? |
En sonki degerimiz 80,254 idi Bir düsüs oldu site genelinde yaz ayi olmasindan kaynaklanan internete olan bagimliligin azalmasi Bununla birlikte 150,000 Binlere kadar geriledik Su anda ise yeniden yükselise gectik site ortalamasi olarak ve 128,387 siramiz. |
126,779 olduk Yine saymaya basladik hadi bakalim. Bir dahaki sorunsuz düsüsümüzden sonra bir daha alexa da yükselmelerimizide saymayacagim. |
Allah arttırsın :brush: |
123,933 olduk |
:( ne yapabileceğimizi söyleyin...düşmeyelim hadi arkadaşlar ! |
118.480 olduk Alexada sayi düstükce deger yükselir, sayi yüksek oldukca deger azalir |
:):):) |
113,945 olduk |
hayirli ugurlu olsun üstadim:) dünyada bu kadar büyük bir kriz varken bizim cikisimiz hala devam ediyor :):):) |
:) en SIRITISINDAN gülümseyen bir smiley :):) |
109,513 olduk |
104,486 olduk |
vay be maşallah |
:):):) |
Yine 100 binin altina düsmüs bulunuyoruz:) 98,451 olduk |
Eskiden google'ın arama motoruna sadece muhakeme yazınca direk birinci sırada çıkıyordu yani adresi tam yazmaya bile gerek yoktu. Bugün beşinci sırada çıkıyor,sebep nedir? |
olurmu safinaz hanım birinci sırada çıkıyor muhakeme - Google'da Ara |
EVET : ) ..el_feta yazınca bile önce muhakeme.net çıkıyor... : ) |
el_feta haklı :) haticetül yazınca da...muhakeme çıkıyor...ilk hoşgeldin mesajım:) |
hadi maşallah maşallah.... nazar değmesin :) :) :) |
Düzelmiş,eskisi gibi ilk sırada çıkıyor... |
Sağolsun muhakeme.net beni bile googlede indexledi =) ... Hadi Allah düşürsün bu sefer :) |
Alıntı:
Haklısınız...Google'a El-Feta yazınca Muhakeme.net çıkıyor ama ama hangi konu çıkıyor:afro0121::afro0121::afro0121: Buyrun linki...:brush: el-feta - Google'da Ara |
96.350 olduk |
Alexa degerimiz 93,804 oldu |
90,657 olduk |
inşaALLAH ilk 3'e az kaldı. haydi MUHAKEME ailesi. |
88,292 olduk |
85,666 olduk |
84,302 olduk |
ما شاء الله Bu tür forumlarımız her daim ilklerin içinde olur inş. |
82,543 olduk |
80,795 olduk |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:53 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük