![]() |
Sinek Küçüktür,Mide Bulandırır Foruma bir kişi dört tane nickle girip üye olabiliyor ve ceza olayıda zaten bu durumda işe yaramıyor. Bu akşamki bu tarz bir hakarete maruz kalmadım ve hakkımı böyle insanlara haram ediyorum.Kendimi savunmam yersiz yere ortamı germek ve gereksiz alınganlık oldu. Bu durumdan yöneticileri sorumlu tutuyorum. Kimse beni kişisel ilişkilerine karıştıramaz... |
Alıntı:
Bu gibi vakalar ilk kez olmuyor ama gördügüm odurki siz herseferinde alinganlik yapiyorsunuz ama bir kisiyi cezalandirmak prb degil ki ben o kisiyi banlamadan önce rezil etmeyi tercih ederim ve bu 3 üyeninde ayni kisi oldugundan yani sharia adli üye oldugundan haberdariz ne yapabilirim en güzeli banlamakmi peki |
IP adresine ban vurulabilir ve teknik konulara benden daha çok vakıfınız.Ayrıca Fatımatul Zehra'da aynı kişi... Bu arada sizi sorumlu tutmayacağımda ne yapacağım,sizinle olan bir problemden dolayı bu kişi bana iftira atıyor. Ayrıca ne sizin ne de bir başkasının kişisel hakkına küfretmiyorum. |
Benimle olan prb i nedirki bende sizden fazla tanimiyorum islamforum vesilesi ile bir sohbetimiz olmustu onun disinda kullandigi ip sürekli degisen ip yani ip den banlamak fayda vermiyor |
Alıntı:
Alıntı:
Bence meseleyi buraya kadar tasimanin manasi yok yapilacak seyde dikkat etmemiz elimizden baska birsey gelmiyor ne yazikki |
Bu başlık size değil,bana iftira atan ve emin olsunki ahirette elim yakasında olacak kişi için açıldı. Ben böyle birini kaale almam ama sonuçta başardı ve fena halde canımı sıktı.Burda kimse kimseyi tanımaz ve benim hakkımda da insanların kafasında soru işareti bıraktı yani çamur at izi kalsın.İşte bunu kaldıramam. Ayrıca mademki görüyorsunuz aynı IP,neden aynı IP ile birden fazla üye olabilsin?Bildiğim kadarıyla forumlarda bunlar engellenebiliyor. |
Alıntı:
Degisken ip diye bir durum var insallah anlatabiliyorumdur ayni ipden üye olmadi Cünkü ip si degisken ve diger bir husus neden üyeler ayni ip ile üye olabiliyor bunun yanitida ayni ip kullanan yerler var ayni modemi paylasan ayni ip yi paylasan fazla sayida insan var onlarin üyeliklerini engellemis oluruz |
Bu üye daha öncede "Ayna" nickiyle gelip bana sataşmıştı. |
Zannetmiyorum görüldügü üzre ayna adli üye ile bu ip benzemiyor yani ayna sabir ip kullaniyordu ama bu üye degisken ip kullaniyor hem olsada birseyi degistirmez bence fazlasiyla kafaniza taktiniz eger biri böyle bir laf üzerine sizin caninizi SIKIYORSA VE kimse de onu desteklemiyor fazlasiyla yanlis bir yapida oldugunu tutarsiz oldugunu biliyorsa kafaya takilmiycak birsey demektir Neden size satasiliyor cünkü siz paylasimci bir üyesiniz yazdiginiz mesaj sayisindanda anlasiliyordur sanirim :) |
siz neyi tartışıyorsunuz afedersiniz. bi kendini bilmez üyeden dolayı bunların yazılmaması gerekir diye düşünüyorum.. çünkü, giden ditmiştir ve sz IP konusunu konuşuyorsunuz sanırım.. dedektörler buluyordur aynı IP leri ama dinamik IP ler var değişiyor.. yani maalesef sıkıntı bu teknoloji yetişilmiyor.. alptraumda haklıdır yetişememekte.. ben sakin olmanıızı dostça tavsiye ediyorum.. selametle.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük