![]() |
Forumda olsun dedikleriniz Forumda olmasini istediginiz özellikleri burada söylerseniz uygunlugu neticesinde uygulamaya sokariz biiznillah. |
--->: Forumda olsun dedikleriniz forumda yok yok maşallah,bir online bilgi yarışması eksik :) |
--->: Forumda olsun dedikleriniz Bilgi yarismalari yapabiliriz hem de hediyeli. Tesvik acisindan güzel olur. Lakin bu konuda sadece benim cabalamam beni fazlasiyla zorluyor ( Örn : Tshirt yapimi ve tshirtler yapildi halen bekliyor organize eksikliginden DAGITIM a cikamadi.) |
--->: Forumda olsun dedikleriniz Formda ekskisi gibi sohbet penceresi olursa bir birimizi tanima açisan dan daha yararli olucagina inaniyorumm....................................... . |
--->: Forumda olsun dedikleriniz Alıntı:
|
--->: Forumda olsun dedikleriniz Teknik olarakta hersey uygun ama ciddi forumcu arkadaslarin olmamasi sebebiyle tüm muhabbet oraya kaydigindan ve sohbet edilecek kalabaligin ayni saniyeler icerisinde sitede olmamasi sebebiyle ( Forumda olmayan yogunluktan ) forumun aktif tutulmasi kanaatinde oldugum icin kaldirmistim. |
--->: Forumda olsun dedikleriniz anlasildi. ozaman herseyden önce radyomuzu ve forumumuzu aktivlestirelim ondan sonra sohbet penceresine sira gelir nasil olsa hayirlisiyla. bu arada alptraum kardesim sen beni gercekden bugunlerde sasirtiyon. günlerdir cevap bekledigimi hatirlarim simdi masallah $ip $ak sin :-) |
--->: Forumda olsun dedikleriniz Ekim e kadar böyle insaallah. Onun icin yenilik yapmam lazim Ekim e kadar sonrasinda yine vakitsizlik ile basbasa kalabilirim. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük