![]() |
Hayırlı Ramazanlar İşte geldim iki büklüm üstümdedir davul yüküm A benim ağalarım selamun aleykum Akşamdan pilavı pişirdim gene karnımı şişirdim ben çok mani bilecektim ama defteri yolda düşürdüm Besmeleyle çıktım yola selam verdim sağa sola A benim ağalarım namazınız mubarek ola Eski cami direk ister söylemeye yürek ister benim karnım tok ama arkadaşımın canı börek ister. Ahmet ağa uyursun uyursun uykularda ne bulursun kalk al abdest, kıl namaz sabahleyin cenneti bulursun |
--->: Hayırlı Ramazanlar Davulumun üstü kırmızı, Dün akşam gördüm yıldızı. Arkadaşımı sorar isen, Camilerde kilim hırsızı. Omuzumda davulum gümlersin? Hasta mısın inlersin? Hatip'in Fatma'yi mi? Yoksa çerkezin Hatce'yi mi istersin? Arnavut'musun Tatar'mısın? Ekşili corba yapar misin? Ben sana davul çaliyorum amma Acaba sen oruç tutar mısın? |
--->: Hayırlı Ramazanlar Bayagi gülümsetti. Hayirli ramazanlar cümleten |
--->: Hayırlı Ramazanlar hoş bir paylaşım teşekkür ediyorum. |
--->: Hayırlı Ramazanlar Herkese hayırlı ramazanlar.Allah bu ayın hakkını verenlerden eylesin bizleri... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:33 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük