![]() |
Facebook hesaplariyla üye olan kisi sayisi Bugün istatistikleri incelemek icin sayfayi actigimda 1 ay icinde facebboktan bu kadar fazla üyenin gelmesi sasirtti beni. facebook bir arama motoru degil ya da sitelere üye bulan bir servis. Fakat bu halli dahi facebook insanlarin sanal dünyasina ne kadar yansimis bunu farkediyoruz. Buyrun facebbok hesaplariyla sitemize 1 ay icinde üye olan kisi sayisi ; |
--->: Facebook hesaplariyla üye olan kisi sayisi ama ne güzel üye olmuşlar işte tavsiyeler üzerine gelmişlerdir belki :) |
--->: Facebook hesaplariyla üye olan kisi sayisi Birincisi beni hem sevindiren hem de sasirtan durum facebook hesaplariyla üye olmalari. Yani bu bir güven meselesidir ve güvenmeleri. Tavsiye edende gelendende razi olsun :) |
--->: Facebook hesaplariyla üye olan kisi sayisi Alıntı:
allah artirsin diyelim :) |
--->: Facebook hesaplariyla üye olan kisi sayisi Toplam üye sayisi 907 oldu :) |
--->: Facebook hesaplariyla üye olan kisi sayisi Hayran sayfasindaki Arap kardesimiz beni cok sasirtti. Bir arap kardesin üye olup hayran olmasi hosuma gitmedi degil. Heleki Online Kuran bölümüne MISIRLI bir kardesimizin abone olmasi gibi :) Gerci yazdigimi anlamasalarda tesekkür ederiz :D |
--->: Facebook hesaplariyla üye olan kisi sayisi maşallah ne güzel abim facebook hebamı dondurmasaydı bende üye olurdum kısmet değilmiş:hoho::hoho: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:02 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük