![]() |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri Şu anda düşünmüyorum daha sonra belki... |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri Köşe yazma konusunda hiç tecrübem yok ama aşağıdaki konularda yardımcı olabilirim. Saygılarımla 1- futbol 2- 1970-1990 arası İngilizce sözlü rock müzik 3- İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce çeviri |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri selamun aleyküm haberler ve yorumlarıyla ilgileniyorum keyifli olacağına inanıyorum |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri Su anda tam bitmemis olsada gündem haberleri bölümüne bir göz atabilirsiniz. Ve yeni konularla aktif olabilirsiniz. |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri bende gündem ile ilgili köşe yazarlığı yapabilirim istersen karar vermeniz için bir iki yazı gönderebilirim |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri ben TurkFiber,Fiber Optik Hizmetler ve Alt Yapi,SCADA ve Otomasyon la ilgileniyorum zaten.Size fiber optik ,telekom ,elektronik hertürlü konuda yazarım ve yardımcı olmaya çalışırım. |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri teknik konulardan elektronik olsun kameralar serverler otomasyon yazılım donanım elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri ben de yardımcı olmak isterim her türlü konu olabilir beceremezsem beni albilirsiniz |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri Arkadaslar bu is bitene kadar tam siz forumda göz gezdirebilir ve simdiden yardimci olmaya baslayabilirsiniz. Gündem haberleri var teknoloji haberleri var. Inceleyin ve resimli haber eklemeyi unutmayin. islemler basit. Tam sistemi oturtuncada Haber grubu bölümüne alirim isteyen arkadaslari deneme sürecinden gectikten sonra. |
--->: Haber grubu ve gündem haberleri merhaba arkadaşlar sitenize bir arkadaşın tavsiyesi ile girdim sanırsam spor alanında yazı ve yorum yapacak birilerini arıyormuşsunuz.arkadaşta tam senin kalemin bir iş dedi ve kafama soktu bu olayı.hala böyle birine ihtiyacınız varsa seve seve spor alanında günlük yorumlarımı ve düşüncelerimi belirtebilirim. kolay gelsin... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:46 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük