![]() |
forumdaki bazı sorunlar... Şimdilik iki şey var: 1) ifadeler yanlış. Gülümsemek kahkaha atmak olmuş, sırıtmak utanmak olmuş, üzülmek düşünmek olmuş, göz atmak dans etmek olmuş vs vs... 2) mesaj düzenleme süresi 2 dakika şaka gibi kısa. Hadi üzülerek de olsa sonsuz mesaj düzenlemesinden vageçtik diyelim ama 2 dakika da çok çok az ;) |
Ifadeleri farkettim onu insallah degistirecem yarin mesaj düzenleme süresi ne kadar olsun ben 2 dakika yeterli diye düsünmüstüm tavsiyelerinizi bekliyorum ve birde mesaj uzunlugu minumum ne kdaar olsun sizce |
Yarım saat bence uygundur. |
Her kisi yarim saatte birmi mesaj yazabilsin yoksa benmi yanlis anladim |
en az bi 20 dakika olsa fena olmaz alptraum kardeşim.. hakkaten 2 dk boş bırakmaya gelmiyor, bakıyoruz kovulmuşuz siteden.. sonra bi hışımla tekrar dalıyoruz: )) iyice yüzsüz olduk..; )) selametle.. |
bir de teşekkür eden kişileri görmek için tıkladığım linkte bitti yazıyor ve sayfa görüntülenmiyor. |
evet bencede mesaj düzeltme süresi ortalama en az 15-20 dakika olsa daha iyi olur, çünkü bazen uzun yazılar oluyor düzeltelim derken mehmet kardeşimizin dediği gibi kovuluyoruz.:p |
Ama acaba ben admin oldugum icinmi anlayamiyorum bir prb varda.Ben mesaj yazma araliklarinin dakikasini söylüyorum örn. bir üye bir mesaj yazdikdan sonra ikinci mesaji yazabilmesi icin 2 dakika beklemelidir .Bunun sizin kovulmanizla daha dogrusu forumda hareketsiz kaldiginiz icin otomatik cikmanizla alakasi yok .O da baska bir ayar ortalama 30 dk forumda hareketsiz kalinirsa forumdan otomatik atilitrsiniz Benmi anlayamadim yoksa sizi |
msj düzeltme süresini belirtmiş alper kardeşim.. ben her iksindende bahsettim 5-6 dakika bile hareketsiz kaldığım zaman forumdan atılıyorum.. not: mesaj düzeltme butonunu göremiyorum? |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:06 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük