![]() |
Ayın üyesi - Mayıs 2009 [FLASH]http://www.protestieren.com/muhakemeflash/nisa.swf[/FLASH] Bildiğiniz gibi her ay bir üyemize kitap hediye ediyoruz ve geçen ayın birincisi olan üyemiz emirahmedyasin kardeşimizdi.Bugün mayıs ayında kitap göndereceğimiz üyemizi açıklayacağız. evet o üyemiz **nisa** Muhakeme.net Ailesi olarak kendisini tebrik ederiz.ve forumumuzdaki aktif paylaşımına devam etmesini temenni ederiz. ve diğer üyelerimizede birkez daha hatırlatalım Bu ayın sonundada bir üyemize daha kitap göndereceğiz. Tek yapmanız gereken Ay'ın üyesi olmak! |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 Kendisini tebrik ederim. |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 tebrikler nisa !!! selametle |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 tebrikler nisacim hayrli olsun |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 ben ne diyeceğimi bilmiyorum inanın çok duygulandım. beni bu ödüle layık gördüğünüz için hepinize çok tşk ederim. muhakeme yöneticilerine ve muhakeme aileme sonsuz teşekkürler.... üstelik çok anlamlı bir hediye tam bir kitap kurduyumdur ve kitap okumayanlarada kitap alışkanlığı kazandırmak için kaçırılmayacak bir fırsat...tekrar tşkler... |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 tebrikler... :) |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 Nisacım gönülden tebrik ediyorum yönetimide tebrik ediyorum çok güzel bir seçim olmuş... daha nice palaşımlarına teşekkürler edeceğiz inşallah... selam ve dua ile... |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 nisa tebrikler |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 cnnlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederim güzel dilekleriniz için.. |
--->: Ayın üyesi - Mayıs 2009 Tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük