![]() |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri selam girve bence şimdilik yeni üye katagorisindesin yinede adminimize danış bu arada hoşgeldin |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri "s.a." merhaba adminimiz,"nisa" ' nın sorduğu gibi, ben bu katagoride hangi sıralamadayım? daimi mi yoksa belli bir sürede tanımış olduğunuz üye mi? Allah'a emanet olun... |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri @rocero yukarıda; Alıntı:
ilk mesajını bu konuya yazan bir üye sizce bizim yeterince tanıdığımız bir üyemidir? |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri ya ıyı guzel kampayda barı bu tsortlerın resımlerı yokmu uyeler tercıoh yapsınlar nasıl modeller sekıllerı nasıl uzerındekı yazıları nasıl olacak dıye bır anket yapılsa daha mantıklı degılmı |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri sımdı bız burada bızden ıstedıgınız bılgılerı nasıl verecez ozel msj olarakmı yoksa herkesın gorecegı bır sekılde mı yazacaz |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri Bunu konuda söylüyorum neden okumuyorsunuz. Özel mesaj ile. |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri Merhaba arkadaşlar, Bence bu tür sorulara gerek olmadığını düşünüyorum herkes özele t.c. no, ad soyad telefon ve kargo adresini yazarsa adminimizi bu kadar yormamış oluruz. 2 kelime fazla yazmaktan erinmeyelim... Kafamızda soru işareti de da kalmasın... Yanlış anlamayın bu sadece benim önerim...hepinize saygılar... :) |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri hocam pekı bu tsortlerın modellerı nasıl olacak anket yapsak olmazmı |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri sayın admin bey bu kampanya için teşekkür ederiz bu basılan tshirt'ler bizlere hangi ilden gelecek ona göre kargo ücretini ayarlayıp ailemden habersiz alacağım. onlar fazla bilmiorlar ve oyüzden kızıyorlar. internetten birşeymi alınırmış vb gibi..? |
--->: Tsört kampanyasindan aciklama ve adres göndermeleri Istanbuldan gönderilecek. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük