![]() |
Ayın üyesi - Nisan 2009 [FLASH]http://www.fhqhosting.com/ui/emirahmedyasin.swf[/FLASH] Bildiğiniz gibi her ay bir üyemize kitap hediye ediyoruz ve geçen ayın birincisi olarak hediyesini alan üyemiz BeKKe kardeşimizdi.Bugün nisan ayında kitap göndereceğimiz üyemizi açıklayacağız. evet o üyemiz emirahmedyasin Muhakeme.net Ailesi olarak kendisini tebrik ederiz.ve forumumuzdaki aktif paylaşımına devam etmesini temenni ederiz. ve diğer üyelerimizede birkez daha hatırlatalım Bu ayın sonundada bir üyemize daha kitap göndereceğiz. Tek yapmanız gereken Ay'ın üyesi olmak! |
--->: Ayın üyesi - Nisan 2009 tebrikler güle güle okuyun :) |
--->: Ayın üyesi - Nisan 2009 tebrik ederim başarılarıyın devamını dilerim |
--->: Ayın üyesi - Nisan 2009 :) Hayırlı olsun. Tebrik ediyorum. Kitabın tanıtımı da yaparsın inş. ; )) selametle.. |
--->: Ayın üyesi - Nisan 2009 Çok sevindim bu konuyu görünce..emirahmetyasin harika bir seçim olmuş... kendisini epeydir göremiyorum.... ama içimde bir his var.... sanki o çok uzak biryere gitti..daha doğrusu bir tahmin ... o gittiği yer Mekke olaması muhtemeldir...ve inşallah şimdi oradadır ve bizede dua ediyordur... tebrik ediyorum kendisini..yönetime de teşekkür ediyorum kardeşimiz için....:flowers: |
--->: Ayın üyesi - Nisan 2009 tebrikler... basarilarinizin devamin dilerim :) |
--->: Ayın üyesi - Nisan 2009 Hayirlara vesile insaallah. Tebrik ederim. Okuyacaginiz kitap umarim bizden manidar olarak aklinizda kalir. |
--->: Ayın üyesi - Nisan 2009 Sayin emirahmedyasin e ulasamadigimiz icin kitap hediye edememis bulunuyoruz. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:07 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük