![]() |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda bu arada ilk menkibe benden olsun hadi arkadaşlar.vatana millete hayırlı olsun |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda hadi ilk konular benden olsun.umarım yararlı olur |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda Yarabbi SABIR ver. |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda inşaallah kardeşim |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda bu üye cemaatine de yaranılmıyor......:):):) kolay gele sayın adminimiz.. |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda s.a aşkolsuın bekke kardeş ne kötülüğümüzü gördün? |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda size demedim ki..olur mu hiç..estağfirullah... ben konuyu admin lehine çevirmek istedim çaktırmayın.. o kadar uraşıyor....kıymet bileyim kendi adıma... selam ile nisa..affola... |
--->: Kıssa ve Menkîbeler kategorisi hakkinda s.a asıl siz affedin olur mu hiç bizler burda bir bütünüz doğrularımızl yanlışlarımızla eksiklerimizle benimki latifeydi kardeşim eh birazda olacak okadar adminimiz uğraşsın bırakalımda hatalar kolay ödenmez vesselam |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:57 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük