![]() |
Resimler küçüldü mü? sayın adminlerim... eklediğimiz resimlerin boyutları bende küçüldü...sizde durum nedir bilmiyorum... bu haliyle üzerindeki yazılar okunuyor mu? yaşlıları da düşünün ..ablanız gibi:):ziccon10: |
--->: Resimler küçüldü mü? Resimlerin üstüne tikladiginizda yeni bir sayfada büyüyecektir :) |
--->: Resimler küçüldü mü? evet biliyorum...vurgulamak için söyledim eski halimiz daha iyiydi(benim açımdan)...eklenen resimin büyüklüğü ve bunun sayfa içinde görüntülenmesi.... fakat birbirinden farklı boyutlardakilerin sorun olduğunun farkındaydım...hadi bakalım hayırlısı:) |
--->: Resimler küçüldü mü? Su anda daha büyük gözükecek ama yine tiklandiginda orjinal büyüklügü cok büyük ise yeni sayfada acilacak. |
--->: Resimler küçüldü mü? benim imza çook büyümüş...:) üzgünüm karıştığım için... (fakat ne güzel imza değil mi?) genel ve diğer resimlerdi kasdım ...:) siz daha sağlıklı karar verirsiniz... |
--->: Resimler küçüldü mü? Evet diger arkadaslarin imzalarindaki resimlerde büyüyor. :) |
--->: Resimler küçüldü mü? iyi ama buna sebep olmamışımdır inşallah... karikatürleri eklediğimde bütünlük adına bir isteğimi belirtmiş idim...Kaale alınmakda güzel..hadi hayırlısı.teşekkürler |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:53 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük