![]() |
Nerdesiniz? Forumda şu aralar ciddi anlamda bir sessizlik var.Şimdi Beyza,Yabangülü,Safer82,RaPPeR_mİcChEck,Alem-i Ervah,Metin Mete olsa ne güzel olurdu.:) Yerleri çok belli oluyor şimdi birde Oğuzhan Hacca gitti,ordan da fire verdik... |
--->: Nerdesiniz? orada bi isim yazmayı unutmulun hıhhhhhh sana hıh hıh hıh :lex::lex::mad0233: Rabbimeaşığım hiç özlenmedi mi ama ama ama:(:(:(:sad0121: |
--->: Nerdesiniz? Alıntı:
Nasıl oldu da bu şirin mi şirin,şeker mi şeker kardeşimi unutmuşum asla affetmeyeceğim bir şartla kendini ara ara gösterirsen affedicem:sirit: |
--->: Nerdesiniz? ben burdayim ya geldimm :) |
Tekrar hoşgeldiniz:) |
--->: Nerdesiniz? oğuzhan gercekten haccamı gittin |
--->: Nerdesiniz? Ben de buradayım |
|
asla kendimi affetmeyeceğim bir şartla kendini ara ara gösterirsen kendimi affedeceğim. nesne vs. eksikliiğinden kaynaklanan anlatım bozukluğu...şimcik düzelttim..daha cici ve anlaşılır oldu:whistling0121::clap::sirit::sirit::sirit: :whistling0121::whistling0121::whistling0121: |
Belkide asla affetmeyeceğim kendim olmadığım içindir.:) Çünkü ben kendimi çok seviyorum bu çok zayıf bir ihtimal olur:hoppa: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:14 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük