İllegal ise ve mali yükümlülük altına girme olasılığını da gözönünde bulundurursak kaldırılabilir ama ciddiyet olayına kesinlikle katılmıyorum....
hangi müzikler?hepsi mi?
daha fazla girilsin diye mi ekleniyor müzikler....hiç aklıma gelmemişti..ben bi hayli ezgi ekledim ,fakat beğenilerimi hem paylaşıldığını gördüğüm hemde kendi sitemde dinleyebilmek için eklemiştim...yanlış mı düşünmüşüz?eğer sayir vakitlerde dinliyorsak helali aşmıyorsa ...burada olmasının zararı yok..elbette sözler ve niyetler önemli..
muhakeme.net başlığı altında dini sohbetler,islami konular içeren
akabinde karşılıklı bilgi paylaşımıyla İslamiyet'i insanlara yaymamız onlara anlatmamız gerektiğini sürekli vurgulayan bir sitede sırf daha fazla girilsin diye nefsimizin istediği yönde parçalar bulunmasını saçma buluyorum.
Bir slayt üzerinde ezgi eklenir bir yazı okuruz ardından fon müziği olarak koyulur ama alelade bir türk pop yabancı müziklerin buraya eklenmesine anlam veremiyorum üzgünüm...Bu siteyle film fragmanı aracılığıyla tanıştım ve bence hiç de uygun değil diğer sitelerin yaptığı hatayı burası da niye yapsın ki?Ameller niyetlere göredir.Ben de bu konuda hemfikirim...Müziği ben dinlemiyorum diye savunmuyorum.Sadece buranın asıl gayesinin unutulduğunu düşünüyorum hepsi bu..