![]() |
18.10.2008 Tarihinde haftanin üyesi haticetül 18.10.2008 Tarihinde haftanin üyesi haticetül kendisini muhakeme.net ailesi olarak tebrik ediyoruz. Ikinci hafta bir birincilik daha.... [FLASH]http://www.ukimagehost.com/uploads/6dc6300cb2.swf[/FLASH] |
Tebriklerr sonuna kadar hakettinizz! :) basarilarinizin devamini bekleriz, daha nice birinciliklere diyorum:) |
tekrardan tebrikler... hiç başkasına kaptırmıyosunuz maşşallah :) |
Allahım razı olsun..."kez kere" ben çok mahcub olduğumu biliyorum şu an... Teşekkür ediyorum hepinize. |
saolun ...kardeşlerim.yüreğinize sağlık. ama bu çok farklı bir duygu, yine aynı oldu, yine şaşırdım, dalıp gitmiştim.adımı görünce...:) asıl keramet sizde... |
bizim yaptigimiz birsey yok bu hediye emeklerinizin karsiligiii :) ne kadar cok paylasim katilim varsa o kadar cok hediye var demek hehe hayirli olsun:) |
Tebrikler Haticetül... |
tebrikler haticetül...:clap:Allah cc razı olsun emeklerin için...süpersin her zaman ki gibi:cicek01221: |
tebrikler kardesim |
Tebrikler Haticetül,böyle giderse ayın hatta ve hatta yılın üyesi olucaksın...:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük