![]() |
04.10.2008 Tarihinde Haftanin üyesi secilen üyemiz 04.10.2008 Tarihinde Haftanin üyesi secilen üyemiz Safer82 kardesimizi tebrik ediyoruz. Daha nice beraberliklerde. [FLASH]http://www.ukimagehost.com/uploads/9c9f453c70.swf[/FLASH] |
:clap::clap::clap::clap:tebrikler katdeşim:clap::clap::clap::clap: |
tebrikler Safer82 kardeşim... |
tebriklerr |
Tebrikler safer82... |
Bende sahsen tebrik edeyim lakin ilk mesaj muhakeme adina idi. Sahsim adina tebrikler kardesim:) |
haftanın üyesi olmuşsunuz.. Tebrik ederiz...Neye göre kazandınız sizce bir fikriniz var mı ? |
Safer82 kardeşim,sizi tebrik ediyorum.Çok samimi ve aktif katılımlarınız vardı,teşekkürler... |
tebrikler valla. arkadas ne kazandı acaba? |
Alıntı:
http://www.muhakeme.net/forum/forumr...0/0054_s-2.jpg |
Alıntı:
|
tebrikler |
Alıntı:
|
Ne hikmetse bi yerden polemik çıkabiliyor. Çok lüzumsuz. Hayırlısı. Tebrik Ederim safer82 kardeşim. selametle.. |
helal olsun abimeeeee maşallah tütütütü..kendim adımada ayrıyetten terbik ederim yani tebrik ederim:sirit: başarılarının devamını dilerim....maşallah darısı bizim başına inşallah:sirit: |
Öncelikle Tüm Arkadaş ve Kardeşlerime TEŞEKKÜR ederim Beni böyle güzel bir makama layık gördüğünüz için Size çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Söyleyecek çok şey demek isterdim ancak kelimeler kifayesiz kalıyor. Sizlerle olduğuma Rabbime binlerce şükürler ediyorum. Tekrar Teşekkürler Hepinizden :cicek01221::cicek01221: |
Alıntı:
Valla ne desem yalan olur. Hiç bir bilgim yok. Belkide burdaki Arkadaşlarımın ve kardeşlerimin Kalplerini Fethettiğimden dolayı beni buna layık görmüşlerdir:cicek01221::cicek01221: allah hepinizden Razı Olsun |
Alıntı:
Teşekkür ederim. Unutmazsanız Bunda sizin Payınızda fazla. İlk günlerde Çok yardımlarınız oldu. Bunu unutmak mümkünmü... Bende hem size hemde Tüm arkadaş ve kardeşlere teşekkür ediyorum:cicek01221::cicek01221: |
Alıntı:
abi şımar bakim haftanın üyesi olduğun için ama bak bir kere fazla şımarrsan adminlerim kızar..:brush::brush::afro0121::aallkkiiss: :flowers: :snoozer_09: |
Alıntı:
|
Alıntı:
çiçekler adminlerime:sirit: :cicek01221: :cicek01221: :cicek01221: :cicek01221: :cicek01221: :cicek01221: :cicek01221: :cicek01221: |
Ya bundan daha güzel şımarma olurmu... Yazmış olduğunuz yorumlar tebrikler okadar güzelki şımarmak mümkünmü...:) Teşekkürler hepinize |
Alıntı:
her bi kelimeden kendime pay çıkarıyorum kendime şiddetle kızıp :54: amca felanı yani abicimi tekrar canı gönülden terbik ediyorum:brush::) |
safer82 bu kutlamayı geç de olsa gördüğün için Teşekkürler:)bir an için hiç görmeyeceksin sanmıştım:) |
Alıntı:
Size sebebini söyliyeyim. Normalde Siteye girerken anasayfanın açılması biraz uzun sürüyor bende onu beklemeden direk forum kısmına giriyorum. Ondan dolayı anasayfadaki kutlamayı görmedim. Saolsun Yönetici arkadaşım(Alptraum Kardeşim) beni uyardıda gördüm. Bunun için tüm arkadaşlardan Özür Diliyorum!!! Hakkınızı İnşallah Helal Edersiniz:cicek01221::cicek01221: Teşekkürler İlginize... |
Alıntı:
|
Allah Razı olsun... |
tebrikler :) |
Alıntı:
TEŞEKKÜRLER... Darısı sizin başınıza Arkadaşım:cicek01221: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Olurmu öyle hiç. Buraya arkadaşlarımız bizleri layık görüpte seçiyorlar. Ben hiç beklemiyordum baktımki saolsun kardeşler seçmiş. Yakında sanada piyango denk gelirse ozaman daha iyi konuşuruz:brush: Herhalde Arkadaşlarının yapacağı bu güzelliği elinin tersiyle itmek istemezsin değilmi:afro0121::afro0121: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:24 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük