1. Alt 03-13-2011, 19:36 #1
    sibirturan Mesajlar: 5
    Rosatta stone dil eğitim setleri ile istediğiniz dili çok sıra sürede öğrenebileceksiniz. Özellikle öğrenmek istediği dile sıfırdan başlayanlara yönelik bir set olan rosetta stone size dili resimlerle öğretir fotografig hafıza teknikleri ile öğrendiğiniz bir dili kolay kolay unutmazsınız. Rosetta stone ile zor dil diye bir şey yoktur...
    DVDDEKİ DİLLER (26 DİL):
    Arabic - Chinese - Cymraeg - Dansk - Deutsch - English - Espanol - Francais - Greek - Hindi - Indonesian - Italiano - Japanese - Kiswahili - Korean - Latin - Nederlands - Polish - Portugues - Russian - Russian Traveler - Spanish(Spain) - Svenska - Thai - Turkish - Vietnamese
    ROSETTA STONE Özellikleri :
    Yabancı dilleri en detaylı ve geniş kapsamlı öğrenme sistemi.
    Amerikan Devlet Daireleri NASA Barış Birlikleri ve Amerikan eğitim sisteminde kullanılan öğrenme programı ve cd-dvd'leri. 8000 gerçek hayattan resimlerle öğretim. 210 ders. 550 saat karşılığı öğretim. Detaylı dinleme ve anlama bunu test etme sınavları . Okuma ve Konuşma öğretileri. Doğal dil öğrenmesi sayılan çocukların anne babadan dil öğrenme yöntemi sayılan duy ve nesneyi öğren. Çok tekrarla kelimeyi öğren.
    İçerdiği konular:
    Selamlama ve Muhabbet. Kişiler ve Toplumdaki pozisyonlarıSeyahat ve Kişilerin Nakliyesi. Yol tarif etmek. Yiyecek yeme içme aile ilişkileri sayılar elbiseler ve giyinme. Taşıtlar ve çeşitleri. Mobilyalar ve Günlük hayattaki malzemeler. Alışveriş ve Dinlenme işlemi. Genel Sosyal Aktiviteler. Takvim bilgileri. Cümle kurma.
    Rosetta Stone V3 (26 Dil) Dünya'nın en iyi ingilizce öğretim seti

Partları bilisayarınıza indirin.Sonra Winrar programı ile çıkartın.Sonra Bir Dvd yazdırın.Sonra setup yapın bilgisayarınıza kurun.Sonra çalışacağınız zaman Dvd yi takınız ve çalıştırınız... LİNKLER VE DAHA FAZLASI BURADA...

2. Alt 03-14-2011, 16:15 #2
    evet arkadaşlar ingilizce sizi bekliyor

3. Alt 05-03-2011, 15:18 #3
    çok süper kaynaklar...

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.