DVDDEKİ DİLLER (26 DİL):
Arabic - Chinese - Cymraeg - Dansk - Deutsch - English - Espanol - Francais - Greek - Hindi - Indonesian - Italiano - Japanese - Kiswahili - Korean - Latin - Nederlands - Polish - Portugues - Russian - Russian Traveler - Spanish(Spain) - Svenska - Thai - Turkish - Vietnamese
ROSETTA STONE Özellikleri :
Yabancı dilleri en detaylı ve geniş kapsamlı öğrenme sistemi.
Amerikan Devlet Daireleri NASA Barış Birlikleri ve Amerikan eğitim sisteminde kullanılan öğrenme programı ve cd-dvd'leri. 8000 gerçek hayattan resimlerle öğretim. 210 ders. 550 saat karşılığı öğretim. Detaylı dinleme ve anlama bunu test etme sınavları . Okuma ve Konuşma öğretileri. Doğal dil öğrenmesi sayılan çocukların anne babadan dil öğrenme yöntemi sayılan duy ve nesneyi öğren. Çok tekrarla kelimeyi öğren.
İçerdiği konular:
Selamlama ve Muhabbet. Kişiler ve Toplumdaki pozisyonlarıSeyahat ve Kişilerin Nakliyesi. Yol tarif etmek. Yiyecek yeme içme aile ilişkileri sayılar elbiseler ve giyinme. Taşıtlar ve çeşitleri. Mobilyalar ve Günlük hayattaki malzemeler. Alışveriş ve Dinlenme işlemi. Genel Sosyal Aktiviteler. Takvim bilgileri. Cümle kurma.
Rosetta Stone V3 (26 Dil) Dünya'nın en iyi ingilizce öğretim seti
Partları bilisayarınıza indirin.Sonra Winrar programı ile çıkartın.Sonra Bir Dvd yazdırın.Sonra setup yapın bilgisayarınıza kurun.Sonra çalışacağınız zaman Dvd yi takınız ve çalıştırınız... LİNKLER VE DAHA FAZLASI BURADA...