![]() |
yarışma ?!?!? FOX TV Anlat Bakalim Yarismasi : ) )) > Kelime: KADINBUDU > - Olum sen nesin? > - Erkek ! > - Tersi? > - Kadin! > - Onun yeneni? > - Citir > > Kelime: TERLIK > - neyle yurursun > - ayak! > - heh hani boyle ayaklarin usur altinda onlar olur bole yumsak yumsak > - koyun !! > - yuh onun daha kucugu ya, koyun dedi hoduk! > - kuzu !!! > - Allah belani versin pas! > > Kelime: DIZ > - pantolonu nereye giyeriz? > - bacaga ? > - hah. bacaklarimizin ortasinda ne vardir? > - ohaaa! > > Kelime: ZEBANI > - Allahin meleklerinden biri. > - Cebrail . > - ilk uc harfi cizgili bir hayvani cagristiriyor. > - zebrail ? > - seni zebrail carpsin insallah! > > Kelime: DUVAK > -Kadinla erkek birlesmeden once, erkegin kaldirdigi sey > -ohaaa ! > > > kelime : TELEPATI > -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil > beyin , dalgalariyla falan... > -ihihih neydiiii .. teletabi ..! > -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? > -buldum telepence > -offf beee bi kere de bil be... > > kelime : TİMSAH > -abi boole hani kertenkele nedir > -hayvan > -ne cins hayvani > -surungen > -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu > - ejderha > - ?!???!!(yuhhh) > > son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye > > kelime : LAMBADA > ekip1 bakan kisi: aha mictiniz > ekip2 anlatan kisi: sen oyle san. soyle bakalim alaaddinin cini > nerede yasar. > ekip2anlayankisi: lambada > ekip1toptan: hastirr .. > > kelime : VAN GOGH (kulak tabu kelime) > -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci > -bulent ersoy !!! > > kelime : UGUR DÜNDAR > anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir > anlayan : reha muhtar? ali kirca? > anlatan : yok yok sarisin mavi gozlu > anlayan : ataturk? > ekip1: gulmekten iptal! > > kelime : KRAMP > anlatan : hani futbolculara girer > dinleyen: krampon > gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis > > > kelime: SERÜVEN > > a: abi macellan nasi biriydi? > b: ne biliyi m iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) > a : abi onu demiyorum neye duskundu? > b : kariya kiza bi de ickiye olabilir > (pes) > > kelime : MISIR > kiz:keops nerde ?? > cocuk:etiler !! > kiz:allah cezani versin emre .... > > kelime : OKUL > -biz nereye gideriz hergun > -bara ... diskoya .. sinemaya .. cafeye .. bowlinge.. > alisverise...gezmeye .. ay olmuyo boole baska sekilde anlat > -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor > -haaa okulaaa > > kelime : ANNELER GÜNÜ > -cennet kimin ayaklari altinda ? > -anne > - tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? > -adet .. > > kelime: KÖPEKBALIGI > -denizde ne olur? > -dalgaa! > -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? > -ha kopek > -onun denizde olani? > -deniz kopegi! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:10 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük