![]() |
Tabu oyunu diyaloglari Kelime: TIMSAH - Abi bööle hani... kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü.. - Ejderha - Yuhhh! Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde.. - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Kumara futbola, bi de içkiye olabilir - Pes..! Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - ALLAH cezanı versin Emre.... Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil. Hani karadada var ha v hav der? - Ha! Köpek. - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır.. - Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok. Sarışın mavi gözlü - Atatürk? Gülmekten iptal edildi... Kelime: ZEBANI - ALLAHın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşALLAH! : Kelime: TELEPATİ - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan... - Ihıhıh ney diiii.. teletabi..! - Tamam, tele'si kalsın. Kedilerin eline ne denir? - Buldum! Telepence - Offf beee bi kere de bil... kelime: kav-abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır allaan belası, o tüp kamyonunda yazar, sööle ne yazar? - haa, taam hatırladım, vasati 40 çöp yazar - oynamıyorum ben bu adamla kelime: vatan haini- asker kacaklari ne olur? - suclu - hayir milli duygularla dusun - serefsiz, haysiyetsiz, assaglik, namussuz? kelime: aristo *-aha yine mi be..platon un öğrencisi?.. +.... -ya sey iste bu,hani farabi yorumlamıstır bunu falan? +..öf kim o yaa,gelmiyo aklıma,başka başka?? -hay ya bi marka,beyaz esya markası? +arçelik,bosch.hmm..baskaaa...profilo?..ariston.b e ko. -aha öbürü,önceki önceki,iste onun son harfini at +beeeek!!! -y*h!! kelime: fi tarihi x: notalar nasildir?* y: do re mi fa sol la si do x: en sevmedigin ders neydi? y: tarih! x: hah simdi notali gibi bi tarih bu, boyle cok tarihi filan anlaminda y: mi tarihi anlatan kişi sezarı anlatacaktır. tabularda brütüs vardır.- sen de mi ......? - sen de mi ne? - sen de mi ..........? (kaş göz falan var tabii) - brütüs! - evet kim demiş o lafı? - (tereddütsüz) red kit! - (hep bir ağızdan) abooo kelime : iskender kebab.. anlatan: abi bursanın nesi ünlü ( tabu kelimeleri arasında yok ) cevap : tekirdağ köftesi kelime :ayiklamak-dun aksam kardesin bize yapti -yemek ? -evet , hani beyaz birsey vardi sofrada -yogurt, ayran ,sutlac -sutlac yoktu baska birsey vardi -hatirlamiyorum .ya ben dun yedigimi bulamam sure biter .. -ne yemistik dun aksam ? -pilav - aaa kelime pilav miydi tuh - yok ben daha pilavi , sonra pirinc ayiklamayi anlatacaktim . - oynamiyorum ben |
hepsi çok komik ama en çok güldüğüm bunlar diyebilirm :)) Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil. Hani karadada var ha v hav der? - Ha! Köpek. - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır.. - Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok. Sarışın mavi gözlü - Atatürk? Gülmekten iptal edildi... Kelime: TIMSAH - Abi bööle hani... kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü.. - Ejderha - Yuhhh! |
Yine gelip okuyunca güldügüm bir yazi:D |
bu oyundan bizde de var.:) Çok hoş bir oyun. Ara sıra sıklıdğımız da oynarız ailecek.. ama zevkli olduğu kadar da stresli bir oyun.:) |
:hoho: hepsi süper yaaa... birde sessiz sinema oyunlarımızdaki hallerimizi hatırlattı....:hoho: |
teşekkürler ...gecenin bir vakti çok iyi geldi bir hayli güldürdü sağolun..hayr ile... |
--->: Tabu oyunu diyaloglari http://www.muhakeme.net/forum/forumr...rfs72ao5-1.gif Tebbessüm için..:):) |
--->: Tabu oyunu diyaloglari Alıntı:
|
--->: Tabu oyunu diyaloglari Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:52 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük