Bekarların Dikkatine...

Metin mete ´isimli üyeden Alıntı ↑...

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

1. Alt 04-29-2008, 10:34 #11
    yusufi Mesajlar: 24
    Metin mete´isimli üyeden Alıntı

Inan sana yakistirmis degilim,sadece Safinaz hanimin ikazina karsi bir sen geldin aklima..Yoksa bu mümkünmü,bak sana bir hikaye bunu tam 29 yil önce Yusufiyede ögrendigim bir fikrayla anlatayim;

Zamanin birinde bir memlekete yabanci bir ülkenin devlet baskani ziyarete gelecekmis,Bir terör gurubu suikast düzenlemek icin plan yapmis.Her sey tamam Adam gelmis suikastci silahla ayarlanan zamanda ve tam isbet edecek konumda silahini cikarmis bakmis bakmis bakmis ve silahi elinden atmis.Güvenlik hemen tutuklamis ve gecilmis sorguya;her seyi güzel planlamissiniz ve güzel bir uygulama ama neden bitirmedin isi demisler;

Adam demiski ya ben niye vurayim zaten adama Allah vurmus yanindaki kariyi görmedinizmi demis...
    .

2. Alt 04-29-2008, 13:24 #12
    ebced Mesajlar: 9
    teşekürler, emeğine sağlık

3. Alt 04-29-2008, 16:46 #13
    alper Mesajlar: 164
    Şuradaki muhabbet nasıl büyük hata farkında mısınız :(

Biz görüntüdeki İNSAN gibi yaratılmadığımız için ne kadar şükrediyoruz? Yoksa hepimiz öldükten sonra O bizim gibi yaratılmadığı için mi şükredecek?

Ayrıca kendi seçimi olmadığı halde şekli ve hareketleri itibari ile burada dalga konusu edilen insanın çoluk çocuğumuzun veya eşimizin haline sebep olmasından korkarım...

Bismillahirrahmanirrahim
    Allah'ın (kabulünü) üzerine aldığı tevbe, ancak cehalet nedeniyle kötülük yapanların, sonra hemencecik tevbe edenlerin(kidir). İşte Allah, böylelerinin tevbelerini kabul eder. Allah, bilendir, hüküm ve hikmet sahibi olandır.( Nisa Suresi 17. ayet)

Konu alper tarafından (04-29-2008 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
  4. Alt 04-29-2008, 21:36 #14
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Alper kardesim büyük bir ihtimal resim bir filmden alinti cünkü sekilsel olarak öyle degil kasitli olarak öyle

Sacina bak giysisine bak,Sence normal mi bunlar

Zaten kasitli olarak mizah olsun diye bu kiliga bürünmüs yoksa kimsenin dalga gectigi yok

5. Alt 04-30-2008, 02:47 #15
    Ziyaretci
    QuaLM Mesajlar: n/a
    Bu freaks(ucubeler) diye bi filmdeki oyuncu...yan rollerden biri ama filmi izlemenizi öneririm bence çok iyi bir film zamanına göre....Bu arada kadın veya kız her neyse gerçekten engelli..yani film icabı değil..konusuda alper arkadaşın değindiği konuyla alakalı...(günah vs olmasıyla değilde başka türlü)

Konu QuaLM tarafından (04-30-2008 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.
  6. Alt 04-30-2008, 13:49 #16
    yusufi Mesajlar: 24
    alper´isimli üyeden Alıntı
    Şuradaki muhabbet nasıl büyük hata farkında mısınız :(

Biz görüntüdeki İNSAN gibi yaratılmadığımız için ne kadar şükrediyoruz? Yoksa hepimiz öldükten sonra O bizim gibi yaratılmadığı için mi şükredecek?

Ayrıca kendi seçimi olmadığı halde şekli ve hareketleri itibari ile burada dalga konusu edilen insanın çoluk çocuğumuzun veya eşimizin haline sebep olmasından korkarım...

Bismillahirrahmanirrahim
    Allah'ın (kabulünü) üzerine aldığı tevbe, ancak cehalet nedeniyle kötülük yapanların, sonra hemencecik tevbe edenlerin(kidir). İşte Allah, böylelerinin tevbelerini kabul eder. Allah, bilendir, hüküm ve hikmet sahibi olandır.( Nisa Suresi 17. ayet)

alper arkadaşım ben senin gibi düşünerek buraya koymamıştım aklımın ucundan bile geçmedi bu söylediklerin Allah içimi biliyor o yüzden bu kişi gerçekse ki gerçek olduğunu söylediler konunun silinmesini istiyorum.. admin e duyurulur.
    ben tevbe ederim sizde dua edin....

7. Alt 04-30-2008, 14:26 #17
    alper Mesajlar: 164
    yusufi, Allah Celle Celaluhu razı olsun inşaallah. (amin) Tabii ki senin ve buradaki hiç bir üyenin olaya bir artniyetle yaklaştığını düşünmedim ve kastetmedim. Ben sadece bir farkındalığa dikkat çekmek istedim.

QuaLM, bilgilendirme için teşşekürler. Doğru duyguları beslemiş olmaktan dolayı hamdolsun sevindim gerçekten.

Alıntı:
    Freaks(ucubeler):
    Hilkat Garibeleri'nin haykırışları. Fakat bu geniş çevrelerce yasaklanmış ahlaki düzeni sorgulayan filmin kabul görmesi ve kült bir başyapıt olması için üzerinden onlarca sene geçmesi gerekti. Tod Browning'in yönettiği bu klasik filmde Hilkat Garibeleri figüran değil fakat onlarla alay eden ve hor gören "normaller" figüran

Konu alper tarafından (04-30-2008 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.