![]() |
1 soruluk bir test.. Gerçekten doğru arkadaşlar ve; 1 soruluk bir test. Hayal et simdi....Ormandasin, nehrin kenarinda yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var. Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var. a. Elma b. Muz c. Çilek d. Seftali e. Portakal Hangi meyveyi seçersin? (aşağıya bakmadan cevabınızı verin) Seçecegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek SONUÇLAR: a. eger elmayi seçtiysen: bu demektir ki sen elma seven birisin. b. eger muzu seçtiysen: bu demektir ki sen muz seven birisin. c. eger çilegi seçtiysen: bu demektir ki sen çilek seven birisin d. eger seftaliyi seçtiysen: bu demektir ki sen seftali seven birisin. e. eger portakali seçtiysen: bu demektir ki sen portakal seven birisin. :)) :)) |
bende ilk elma diyecektim sonra vaz geçtim şimdi pamuk prensesi zehirlemek için falandır o :) sakata gelmeyelim çilek olsun dedim ama oda fıs çıktı :) |
ya herru ya merru dedim elma dedim prens çıksaydı ayvayı yerdik çok şükür çıkmadı |
bende hangisini seçsem diye baya bi düşündüm.. sonuçlara bakınca bu kadar düşünmeseymişim keşke dedim..:):) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük