![]() |
Admin ve Çılgın Üye:) ÜYE ADMiNi CILDIRTTI Forum yoneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce verilmisti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun. Cause: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Cause: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Forum yoneticisi: ee Cause: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Cause: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet Cause: O zaman sıradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Forum yoneticisi: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi! Cause: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! ------------------------------------------------------------------------ Cause: Bir zamanlar hor görüp de banladığın , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? Cause: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . ------------------------------------------------------------------------ Cause: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... Cause: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara |
Alıntı:
|
Alıntı:
-Bir zamanlar hor görüp banladığın grurlu üye şimdi bir admin...:)) |
aynen bende aynısını düşünmüştüm cem yılmazın karikatür alemine yeni atıldığı ilk dönemlerinde böyle bi karikatürü vardı sanırım ama burada yayınlamam doğru olmaz maalesef:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:48 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük