![]() |
Erkekler Çalışmalı mı? Sizce erkeler çalışmalı mı?
|
Bir kere evlenmek ile günahlara keffaret neden oldugu anlasiliyor erkek evlilikde cekiyor sineye cekiyor sineye sabir diyor cennete gidiyor(cekemeyende esini dövüyor eside kadinin sesi programlarina cikiyor) Erkeklerin isi gercekden zor Bir cin atasözü derki:)) Kadinla yilani ayni odaya koy kadin yilani sokar :) |
Ben anket açmıştım ama neden olmadı?:54: Yöneticiyle irtibata geçin diyor,evet yönetici neden olmadı?:8: |
Cünkü ayni konuyu iki kere acmissin iki tane vardi ayni konudan bende birini sildim eski actigini degil yeni actigini sende silmis oldugumda anket acmaya calisiyormussun neyse bir daha ac yav zor olmasa gerek:) |
Erkekler Çalışmalı mı? Arkadaşlar buyrun anketimize.... |
Önce biraz şaşırdım ama şöyle bir düşününce anketin yerinde olduğunu düşünüyorum, zira çalışan kadınlarını düşününce iş hayatında erkeklerin ezici ve baskın üstünlüğü karşısında kadınların " ah şu erkekler, evde oturup çocuk baksa" dediklerini duyar gibiyim....:D |
Alıntı:
coook haklı benCE AYNI SEYLERİ DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA EKLENECEK SÖZ BULAMIYORUMMMM.....CVP VERİLMİŞ.. |
Nasılda sert tepkiler veriyorsunuz.İşte sürekli bayanlar çalışmalı mı diye anketler açılınca bayanlar sizin yaşadığınız duygular içinde oluyr.Biride kalkıp demiyorki "bayanın kendi iradesine kalmış"... |
Bayan ile erkegi ayni kefeyemi koyuyorsun |
safinaz abla sende haklısın ama tek taraflı düşünme sonuçda anket bu herkezin görüşüne açık sanırım:y02: |
Alıntı:
Bayan ve erkeği aynı kefeye koymuyorum.Çünkü farklıdırlar ama ikiside insandır. Kalkıpta sürekli erkekler,bayanlar çalışmalı mı yoksa çalışmamalı mı? diye anketler açıpta bayanın üzerinde tek güç sahibi kendileriymiş gibi davranınca hiçde hoş olmuyor.Çünkü önce kendileri karar verir sonra eşleri. Bakın şunu kabul ediyorum,bir kocanın eşinin çalışmasına karışması gibi bir hakkı vardır ama eşinin de isteklerini öncelikle gözönünde bulunduracaktır. Sanki bu konuya önce erkekler karar verir gibi bir zihniyet var,karşı olduğum konu bu... |
Alıntı:
Hepinizde onu işaretlemişsiniz,şansa bak bu akşamda forumda hiç bayan yok ki.:)) |
Ablam Sayılır Hayır Var.ama Daha Yeni üye Oldu:)) |
Karsi oldugun bir konuyu tersi bir anket acarakmi ispatliyorsun bence olmadi yani uymadi diyeyim |
Alıntı:
|
Dedigim gibi yasasanda yasamasanda ayni örnegi veremezsin erkekle kadina kadina yüklenen görevi erkege anket acarak bak kadinlar ne cekiyor diyemezsin he dersende zaten yine kabul ederim nuh a.s. misali kadindir ondan böyle yapiyor derim :) |
Alıntı:
|
Hz nuh sel gelecek sehir mahvolacak gemi yapmamiz lazim diye anlatirken hanimida araya girip evin catisinin su aldigini söylüyor bir onarsak diyor hz. nuh da peki hanim yarin yapalim diyor:) |
Alıntı:
Zavallı hanımı ev işlerine o kadar yoğunlaşmış ki kafasını verememiştir. Lütfen bayanların düşüncelerini dikkate almamazlık etmeyin:y02: |
hiçbiri işte hiçbiri hiçbiri :shocked0121: |
Alıntı:
|
Karınızı araklayan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'sende kalsın' demektir. Karınızı araklayan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'sende kalsın' demektir. Sacha Guitry Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler. Hemant Joshi Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz.. Socrates Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller. Dumas Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?' Sigmund Freud Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir. Anonim Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma.' Henny Youngman Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim. Sam Kinison Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir. James Holt McGavran Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi. Patrick Murray Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin. Nash Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır. Anonim Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi.. Henny Youngman Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık. Rodney Dangerfield İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir. Milton Berle Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir. Anonim Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'. Anonim Birinci adam (iftiharla): 'Benim karım bir melek!' İkinci adam: 'Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor' |
Pamuk Gibi Pamuk Gibi Paşanın biri, tanıdığı bir Bektaşi ile konuşurken sorar : -Baba, geçen gün bir kadınla gidiyordun, kimdi o? -Hanımım olurlar efendim... -Peki ama, pek pasaklı ve çirkin biriydi.Onun koynuna nasıl giriyorsun? Buna fena halde bozulan Bektaşi, lafı yapıştırır : -Sizin pamuk gibi karınızın koynuna herkes girer.Marifet bizim o pasaklı karının koynuna girmekte, paşam! |
Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık. Rodney Dangerfield güzel söz imis |
Her durumda evlenin. Iyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz. (çok güzel ) hem evde, hem işte çalişmak ona zor gelecek belki ama ; zamanla alişilir nasilsa, evde de işte de çalişmaya devam ... |
→ Erkekler Çalışmalı mı? Çalışmayı ne kadar istemese de mecbur çalışıyor... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:46 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük