![]() |
Konyalica aşk , KONYALICA AŞK :))) Seni görüvirince annah dimişşiim Sanki eğşin(ekşi) erik ,börek yimişşim Niye sevdiğim çabuk unuttun beni Yanık şebit gibi kuruttun beni Al şu şalvarlığı dikin bolcana Dönderdin beni şaklanmış balcana Bana bakıpta gözlerini hörtletme(patlatma) Reçellik kayısı gibi beni pörtletme Aşkın bende büngül büngül oynasın Nöörecen sıpaları gı sokakta oynasın Ne ettiysen uzun ömrü Yiter ittiğin gari öllüün körühttp://www.muhakeme.net/forum/forumr...9/10/059-1.gif alınıt... |
--->: Konyalica aşk Şimdi pek öyle değil, belki eskiden böyleydi. Konyalıyım ama bu şekil konuşan çok az. Eskiden bizim köyde felan konuşulurdu. Şimdi televizyon sayesinde herkes tek ağızdan konuşuyor. İSTANBUL AĞZI ile. Hayırlısı olsun. Ama bu konuşmada bile samimiyet okunuyor. Şimdi kibarlıktan ortadan ikiye bölünecek insanlarımız, sahtekarın önce gideni çıkıyor. (Kibarlığı kötülemiyorum:), onu kullananlardan bahsediyorum) selametle.. |
--->: Konyalica aşk eyvallah sevgili mhmt... haklısınız malesef... doğaçlama yok artık... herkes özünü konuşsa daha güzel olurdu ama:cheesy: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:58 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük