![]() |
Mini test:gicikmisiniz? Sorular; 1}bir arkadaşınız size doğum tarihimi bil bakalım derse ne cevap verirsiniz? a}sen benimkini bil derim b}senin doğum tarihini ne yapayım derim c}bilirsem bana yemek ısmarlıcanmı derim d}aylardır senin doğum tarihini düşünüyorum derim e}hiçbiri 2}Caddenin ortasında saat kulesi olmasına rağmen size saat kaç diye soran birine ne dersiniz? a}kaçmadı önünde derim b}sinirimden ayağına basarım c}gözlüklerini değiştir derim d}ağzına sinek koyarım e}hiçbiri şimdi analizini yapalım;bu bölümü okuyorsanız kesin GICIKSINIZ Logged |
--->: Mini test:gicikmisiniz? Esselamü aleyküm kardeşim beni güldürdün Allah, cc da seni güldürsün. kadir geceniz mübarek olsun.... |
--->: Mini test:gicikmisiniz? kesinlikle! ama sende gıcıksın:D |
--->: Mini test:gicikmisiniz? :brush:Hamdt olsun üyleyimdir:brush: |
--->: Mini test:gicikmisiniz? Alıntı:
vesselam |
--->: Mini test:gicikmisiniz? Hiiiiiiiim öleyiz yani cumleten gicik.....:) |
--->: Mini test:gicikmisiniz? sağlam bi testmiş herkes sonuçu kabullendiğine göre:-) |
--->: Mini test:gicikmisiniz? Alıntı:
|
--->: Mini test:gicikmisiniz? to irritate: gıcık ol- (ingilizce) irritieren: gıcık ol- (almanca) Ay çok irrite oldum: ay çok mal ol- (türkçe) Bu kelimeyi türkçeye irrite olmak olarak kazandıran biricik insancıklarımıza gıcık olduğum için evet gıcığım. Mini Test |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:09 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük