![]() |
Tuttu-tutmadi -------------------------------------------------------------------------------- Oyunumuz çok basit.. Mesela; ben alttaki arkadaş Rize'li diyorum.. Tuttu yada tutmadı şeklinde cevap veriyorsunuz.. ve siz alttaki için tahminde bulunuyorsunuz.. Hadi bakalım.. Bence Alttaki Arkadaşı bıraksalar belkide iki gün uyur.. |
--->: Tuttu-tutmadi TUTMADI.....bence Alttaki arkadaş bu gece kadir kecesi olduğundan sahura kadar uyumayacak |
--->: Tuttu-tutmadi :sirit:TUTTU HIIIII AŞGIDAKİ ARKADAŞ BENCE YEMEK DELİSİ BIRAKSALAR İFTARDAN SAHURA DURMADAN YER |
--->: Tuttu-tutmadi Üzgünüm TUTMADI, ama büyük bir ihtimal aşağıdaki kardeşim bencileyin TAM BİR KİTAP KURDU... |
--->: Tuttu-tutmadi evet tuttu tebrikler...... |
--->: Tuttu-tutmadi bence alttaki arkadaş gezip tozmayı çok seviyor |
--->: Tuttu-tutmadi tutmadı ev gibisi varmı?? alttaki üye hacca gitmiştir |
--->: Tuttu-tutmadi tutmadı altaki sinirli biri |
--->: Tuttu-tutmadi Tuttu. Bence alttaki arkadaşımız Galatasaray lı ;) |
--->: Tuttu-tutmadi ııı tutmadı beşiktaşlıyım alttaki üyenin sesi çok güzel |
--->: Tuttu-tutmadi tutmadı. bence alttaki kerdeş ANKARA lı |
--->: Tuttu-tutmadi Elazığ ;) ama bu sefer tutturcam alttaki üye Galatasaray lı |
--->: Tuttu-tutmadi tamam yazmıyorum galatasaraylı gelsin |
--->: Tuttu-tutmadi geldim :) yine gelsin |
--->: Tuttu-tutmadi :brush:Evet tuttu söyleyice herkez kaçicak yer ariyor:brush:BENCE ALTTAKİ ARKADA Ş BAYRAMDA HİÇ EVDE OTURMADI |
--->: Tuttu-tutmadi Eh doğru diyelim. ilk gün akşam istanbul dışına çıktım. bence alttaki arkadaş sivas'lı. |
--->: Tuttu-tutmadi tutmadı alttaki 18 yaşında |
--->: Tuttu-tutmadi evet tuttu alttaki arkadaş ken çok yaramazdı |
--->: Tuttu-tutmadi tuttu da tutti aşağıdaki üyenin boyu uzundir:afro0121::afro0121::afro0121: |
--->: Tuttu-tutmadi ulaa cuvap versenize tuttimi tutmadimi hii hii |
--->: Tuttu-tutmadi tuttu da tutdi aşağıdaki üyenin boyu uzun |
--->: Tuttu-tutmadi Sinirlerin bozulmasın diye cevap veriyorum tutmadı 1.68 Aşağıdaki kardeş bir hanımefendi. |
--->: Tuttu-tutmadi evet tuttu.bence aşağıdaki arkadaş öğrenci |
--->: Tuttu-tutmadi tuttu desem bir türlü tutmadi desem bir türlü, ikiside diyelim :sirit: Bence asagidaki kardesim muhakeme bagimlisi :sirit: |
--->: Tuttu-tutmadi tuttu... aşağdaki üye kıraç'ı dinliyor |
--->: Tuttu-tutmadi evt özellikle zaman. alttaki arkadas Yozgatli. (dimi?):) |
--->: Tuttu-tutmadi hayır URFALI:WOT.gif::WOT.gif: alttaki üye makarnayı seviyor |
--->: Tuttu-tutmadi tutmadii..... asagidaki arkadasim besiktasli (insallah) :-) |
--->: Tuttu-tutmadi tutmadı galatasaray. Alttaki Eskişehirli |
--->: Tuttu-tutmadi hayır tutmadı bursa ;) alttaki arkadaş ev sarmaşığı olabilir mi ?? |
--->: Tuttu-tutmadi hayir tutmadi asagidaki kardesim ögrenci |
--->: Tuttu-tutmadi maalesef :) uzun zaman oldu gelmeyeli :( alttaki arkadaş uyumayı seviyor:) |
--->: Tuttu-tutmadi doğru alttaki de bakalım kedilerin var mı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük