![]() |
Bu kız Acayip gülüyor :S |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S hakkatende ölyleymiş................ |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S Bir bayanin kahkaha atarak gülmesi tüylerimi diken diken yapiyor. |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S Alıntı:
neden öğrenebilirmiyim sevgili alptraum Kahkaha atmak kalbi öldürür hadisi şerifti sanırım ! ama kahkaha atmak neden tüylerini diken ediyor ? herkez kahkaha atamaz |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S kız boğulacak sankii :(/ korkunççç.. |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S Kadinin o anki görüntüsü hosuma gitmiyor. Hele ciyak ciyak bir kahkaha olursa tansiyonum firliyor :) |
|
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S Yorum yapıyorum; Birincisi inandırıcı değil ikincisi baya çirkin olmuş |
:4: aynen........efekt sanki.... |
ama ben kahkaha atmam en azından insanların içinde |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S hasta gibi gülüyor tabii okadar sigara icerse normaldir |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S bende begenmedim, hic yakismiyor bir bayana bu sekilde kahkaha atmak, onu birakin birde kiz bogulacakmis gibi gülüyor,benim bile alptraum gibi tansiyonum yükselecekti :) |
--->: Bu kız Acayip gülüyor :S gülen insan iyidir, gülmekten zarar çıkmaz linkdeki kadın da pek neşeliymiş :) |
→ Bu kız Acayip gülüyor :S böylelerini görünce kız olmaktan utanıyorum komik degil tam tersi igrenç ve bi bayanın kahkaha atması pekte iç açıcı degil . yani belk, birden gülersin ama bu kadar degil :)hatta Hasan-ı Basri hazretleri de, kahkaha ile gülen bir gence, ''Oğlum, Sıratı mı geçtin veya Cennete gideceğine dair bir garantin mi var da böyle gülüyorsun?'' buyurmuş, O gencin de bir daha boş yere güldüğü görülmemiştir.Hem Peygamber efendimiz (sallalahü teâlâ aleyhi ve sellem) kahkaha ile gülmezdi .Güler yüz gösterip insanların kalbini ferahlatırdı. |
→ Bu kız Acayip gülüyor :S Verdiğiniz link açılmıyor... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:51 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük