![]() |
git zift sür:D Babam Anneme anlatırken bende dinledm çok hoşuma gitti paylaşmak istedim:) Adamın biri birgün Nasrettin Hocaya gelip hocam gözüm ağrıyor diyor hocada zamanında ayakkabısında açılan delik için zift kullanmış ve ayakkabısını kullanmaya devam ediyormuş :) adama git zift sür demiş adamda gitmiş zifti sürmüş gözüne gözü kapanmış adam hocaya gidip hocam evin yıkılsın gözüm kapandı demiş Hoca da ben bilmem bana iyi geldi demiş:sirit: |
--->: git zift sür:D Güzel hoca fikrasiymis:D Birde temel ile dursunun var Dursunun esegi hastalaniyor temele geliyor. Temel benim esek hasta ne yapiyim diyor. Tuz ruhu ver diyor. Dursun tuz ruhunu essege verince ölüyor. Temele gelip, benim esek öldü diyor. Temelde diyorki, benimkide ölmüstü :D |
--->: git zift sür:D harikalar yaaaaaaaa |
--->: git zift sür:D sende yaz birtane böylece aksın gitsin :) |
--->: git zift sür:D Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş. Aksilik bu ya, o gün de Türkiye'ye uçacakmis. Kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı! Hemen almış yerden, bir bakmış ki Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. "Ne olursa olsun," demiş ve şansını denemeye karar vermis. Çıkarmış Leonardo'nun fotoğrafını, kendi fotoğrafını yapıştırmış. Uçmuş Türkiye'ye. Atatürk Havalimanı'nda görevli gümrük memuru Temel'in Karşısına geçmiş. Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış: "Leonardo Di Caprio"; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: "Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı. |
--->: git zift sür:D çok hoş fıkralar...emeklerinize sağlık.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:12 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük