![]() |
sarışın fıkrası Genç ve güzel sarisin, alisveris merkezinin beyaz esya reyonuna girer ve saticiya sorar: - "Su küçük televizyonu almayi düsünüyorum, fiyati nedir ?" - "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz.!" Genc kadin sinirlenir, evine gider, saçinin rengini degistirir ve ertesi gün magazaya geri gelir, ayni saticiya yaklasir ve: - "Su küçük televizyonu satin almak istiyorum." der - "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz !!!!" Kadin iyice sinirlenmistir, solugu bir kuaförde alir, bu defa köklü bir degisiklik yapar, hatta makyajindan,göz rengine o tam bir esmerdir artik.. Ayni magazaya gider, ayni saticinin yanindadir ertesi gün: - "Su küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar ???" - "Kusura bakmayin hanimefendi, sarisinlara satis yapmiyoruz" - "Inanmiyorum, nasil anladiniz sarisin oldugumu, üç gündür kendimi esmere cevirmek için yapmadigim kalmadi!" - "Hanimefendi 3 gündür satin almaya calistiginiz sey Mikrodalga firin!" |
--->: sarışın fıkrası Esmerlikle IQ doğru orantılı ise saçlarımdan dolayı ben dahiyim:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:55 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük