MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Eglence-Mizah-Bulmaca (https://www.muhakeme.net/forum/eglence-mizah-bulmaca/)
-   -   başlık bulamadım:) (https://www.muhakeme.net/forum/eglence-mizah-bulmaca/2185-baslik-bulamadim.html)

ArweN 02-01-2008 12:51

başlık bulamadım:)

Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.bir elini duvara dayayarak
- "beni bir öper misin"..
Kız:
- "deli misin evin önünde annemler görür" der..
Erkek:
"ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum...
Kız:
- "ben de seni ama olmaz..."
Erkek tabi devamlı ısrar eder. bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir.
Küçük kız:
- "babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da
Olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini
Diyafon düğmesinden çeksin dedi''

kutupyıldızı 02-01-2008 12:52

bence böle fıkralar koyulmamalı..

azazel7878 02-01-2008 13:21

güzel paylaşım:WOT.gif:

ArweN 02-01-2008 13:58

...

Alıntı:

kutupyıldızı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4032)

böyLe fıkraLar derkeN?

safinaz 02-01-2008 14:18

Alıntı:

ArweN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4044)
böyLe fıkraLar derkeN?

Fıkradaki ateş derken,kastınız?

kutupyıldızı 02-01-2008 14:56

Alıntı:

ArweN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4044)
böyLe fıkraLar derkeN?

bir ke daha okurmusunuz fıkrayı?

ArweN 02-01-2008 14:56

...

Alıntı:

safinaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4055)
Fıkradaki ateş derken,kastınız?

kuSura BakmaYın beN fıkRanıN koMik tarafına oDakLandığıM içiN bu ATEŞ kıSmıNa diKkaT etMemiSim.biRdaha oLmaz.:D

Seyfullah Putkıran 02-01-2008 20:08

Alıntı:

kutupyıldızı´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4032)

kesinlikle katılıyorum,
örflerimize , adetlerimize aykırı olan paylaşımlarda bulunulmamalıdır...
sonuçta paylaşımlar öğretici olmalıdır...

safinaz 02-01-2008 20:26

Oooo sarımsak konusundan sonra seyfullah kardeşim yeni birşey yazmaya karar vermiş.Duvara çöp sokmak lazım.

alptraum 02-01-2008 20:42

Alıntı:

ArweN´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4030)
Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.bir elini duvara dayayarak
- "beni bir öper misin"..
Kız:
- "deli misin evin önünde annemler görür" der..
Erkek:
"ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum...
Kız:
- "ben de seni ama olmaz..."
Erkek tabi devamlı ısrar eder. bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir.
Küçük kız:
- "babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da
Olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini
Diyafon düğmesinden çeksin dedi''

Bence paylasilmasi gereken konu bu sekilde abartilmadan mizah bölümünde olursa uygundur.Eline saglik

Seyfullah Putkıran 02-01-2008 20:53

deminki ve şuanki yazımın silinmesini istiyorum belliki insanlar öğrenmek yerine alaya almayı seviyor.. bu yazım son yazımdır...

safinaz 02-01-2008 20:56

Az önceki yazınızı taktir etmiştik ama sizinle aynı yolda bulunan bir arkadaşınızın sitesindeki katılımlarınızın çokluğundan dolayı bunu yazmıştım.Tabi isterseniz bu yazdıklarınızda silinsin.

c0LD 02-01-2008 21:00

nedense insanlar kendilerini her kitabın önsözü sanıyolar..belli bi bilinçaltı sorunun dışa vurumu..önce olduklarını sanıyolar sonra oldukları kalıba girmek için zorunlu bi serzeniş söz konusu..aslında herkes biliyo hiç zorlanmanıza gerek yok..öğretiler kişiler içindir ama tekelinizde değildir..olduğunuzun dışında olmak için zorlamayın kendinizi..

Seyfullah Putkıran 02-01-2008 21:00

Alıntı:

safinaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4093)
Az önceki yazınızı taktir etmiştik ama sizinle aynı yolda bulunan bir arkadaşınızın sitesindeki katılımlarınızın çokluğundan dolayı bunu yazmıştım.Tabi isterseniz bu yazdıklarınızda silinsin.

arkadaşım neden sitede yazamdığımı çok iyi biliyor izahını kendisine yaptım , ve bu başlık altındaki yazılarımın silinmesini istiyorum...

safinaz 02-01-2008 21:04

O zaman arakadaşınıza silmesini söyleseydiniz,neden buraya yazıyorsunuz.:):):)

alptraum 02-01-2008 21:18

Neyse arkadaslar mizah olayi sitede vardir illaki yanlislarla dogrularla gideriz yanlissiz olamayiz illaki hatalarimizda olur.Mesele cokda büyük bir mesele degildir mizah her zaman yaralar acabilir ama agzimizi da onunla acarsak hos durumlar cikmaz bence güzel bir paylasimdi dikkat edilmeyen bir kac yeri vardi oralar kirpildi ve su anda düzenlendi

alptraum 02-01-2008 21:23

ya aksam aksam ne cok misafirimiz oldu arkadaslar hepside bu konuya bakiyor ne kadar ilginc arkadaslar ziyaretci tarafindan bakmayin sizde gelin cok ilginc yav tevbe estagfirullah

mhmt 02-01-2008 21:39

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4102)
Neyse arkadaslar mizah olayi sitede vardir illaki yanlislarla dogrularla gideriz yanlissiz olamayiz illaki hatalarimizda olur.Mesele cokda büyük bir mesele degildir mizah her zaman yaralar acabilir ama agzimizi da onunla acarsak hos durumlar cikmaz bence güzel bir paylasimdi dikkat edilmeyen bir kac yeri vardi oralar kirpildi ve su anda düzenlendi

eyvAllah kardeşim.. bence budur..

selametle..

c0LD 02-01-2008 21:50

Alıntı:

alptraum´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4103)
ya aksam aksam ne cok misafirimiz oldu arkadaslar hepside bu konuya bakiyor ne kadar ilginc arkadaslar ziyaretci tarafindan bakmayin sizde gelin cok ilginc yav tevbe estagfirullah

öyle deme yanarlar mazallah cıs cıs..hadi bir üsttekli diye konu acıp birbirimizi gaza getirelim..övelim övülelim egolarımız tatmin olsun..

safinaz 02-01-2008 21:54

Alıntı:

c0LD´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4111)
öyle deme yanarlar mazallah cıs cıs..hadi bir üsttekli diye konu acıp birbirimizi gaza getirelim..övelim övülelim egolarımız tatmin olsun..

Nayır nolamazzzzzzzzz,ben yokum...Bence forumu diğerlerinden ayrı kılan en iyi şey "forumda kişilere övgü mahiteindeki başlıkların açılmaması"dır.:):):):):)
:):):):)

c0LD 02-01-2008 21:58

olurmu herkes bilmeli aramızdaki cevherleri..ulaşılmaz olduklarını dua olup yağdıklarını..

latife kısmı bi yana aynen katılıyorum size..zaten hiç anlamamışımdır bi alttaki yada üstteki benim hakkımda ne düşünüyo ve neden bu kadar önemli..yada bu başlıklar neden bu kadar tıklanır

kutupyıldızı 02-01-2008 22:25

Alıntı:

c0LD´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4115)
olurmu herkes bilmeli aramızdaki cevherleri..ulaşılmaz olduklarını dua olup yağdıklarını..

latife kısmı bi yana aynen katılıyorum size..zaten hiç anlamamışımdır bi alttaki yada üstteki benim hakkımda ne düşünüyo ve neden bu kadar önemli..yada bu başlıklar neden bu kadar tıklanır

sanal alemde kimin ne düşündüğü çok önemesenmez zaman zaman

ama an gelir alışageldiğin bir ortamda artık yanlış anlaşılmaktan kötü düşünceler savurmaktan ürker hale gelirsin.Bu vasıfla alakalı birşey.Zaman geçtikçe neden bu kadar önemli sorusuna cevabını kendimiz de verebiliyoruz.

ama hiçbir şey sanal alemin gerçekten daha sahte olduğu gerçeğini değiştiremez..

c0LD 02-01-2008 22:30

siz hiç bu gibi başlıklar evet allah belanı versin lanet olası bi varlıksın tarzında bi cümle gördünüzmü..kişi bi hiç olsa bile içi doldurulan bi biblo gibi önünüze konmadımı..sanal ne kadar yalansa gerçeklerden hoşlanıyorum

özlem_34 02-02-2008 10:16

Alıntı:

Oooo sarımsak konusundan sonra seyfullah kardeşim yeni birşey yazmaya karar vermiş.Duvara çöp sokmak lazım.
ister yazar ister yazmaz bu kimseyi ilgilendirmez...
en azından bazı arkadaşlar gibi mesaj sayısı yükselsin die saçma sapan şeyler yazmıyor...

c0LD 02-02-2008 13:24

madem kimseyi ilgilendirmez sizi ne derece abeste iştikal ediyo..bazıları gibi meşgulmusunuz?

alper 02-02-2008 14:25

Başta komik gözüken bir fıkra ama kurmaca olayda babayı kınama hissiyatım daha ağır basıyor...

alptraum 02-02-2008 18:26

Mizah ne kadar tehlikeli kimi zaman düsündürür kimi zaman güldürür kimi zaman süründürürmüs Neyse bu misalin disinda alper hocamin verdigi örnege kiyasen ufak bir aciklama geregi duydum haddim olmayarak

Babayi kinamamazin nedeni kizinin bir erkekle ask yasamasina izin vermesinden öte bazi durumlarada müsaade etmesidir
Türkiye cumhuriyeti milleti örf ve adetinde bir toplumdur degilmi en azindan milletin dini salt cogunluga görede müslümandir degilmi simdi abes olan ise bu durumu avrupada gördüm

Müslümanin icki icmesi yasakdir ama biz ögrenciler biryerlere gidiyoruz ögretmenlerle tabi ögretmen bizi görüyor hemen sizin icinde alkolsüz icecek yeri ayirttim diyor ama icimizden cikan birkac türk icki icince hoca cok sasiriyor bu bir defada olmadi

Hoca soruyor sen müslüman degilmisin evet hocam müslümanim e peki günah degilmi niye iciyorsun ama yaklasimdaki garipligi sasirmisligi görseniz.

Bu duruma benzer vakalar cok vardir yani adi müslüman olmak adi türk olmak birseyler göstermekde yetmiyor arkaadslar

Lafim meclisden tam iceri

Müslüman yasantisindada dedigini yasamali örf adetlerine ters gelen husus eger kadin erkek iliskisi ise asla ve asla taviz vermemeli.Isine geleni yapip isine gelenden kacmamali

Ama böyle bir konunun acilmasina sevindim neden derseniz insanlari taniyoruz ve bu böyledir diye düsünme firsati buluyorz

mhmt kardesimin paylastigi bir yazi vardi mehmet sevket eygi hocaya ait orada paragraf cok dikkatimi cekdi

Alıntı:

Karı erkek sema ederler. Bunların gerçek Mevlevîlikle ilgileri yoktur.
Yeterki düsüsnen olalim kadin-erkek sema edilmez

Lafim meclisden iceri

bu satırlardan kim ne anlar ise anlaması gerekeni anlamıştır.
anlatılmak istenense anlanandan çok çok daha manidardır yeterki muhatap anlamak istesin...

Selametle

safinaz 02-02-2008 19:22

Alıntı:

Özİ$$´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 4178)
ister yazar ister yazmaz bu kimseyi ilgilendirmez...
en azından bazı arkadaşlar gibi mesaj sayısı yükselsin die saçma sapan şeyler yazmıyor...

Benimde düşüncem sizi ilgilendirmez.Önce kendinize bakın...

Mesaj sayısı yükselsin diye yazı yazılmaz ama forumda da hiç yorum yapılamayacak bir durum söz konsu değil.

Ayrıca bu sizin şahsınız tüm forumdakilere duyurudur!Bundan sonra hiç kimse kalkıpta birilerini savunmak için işi olmayan işlere maydanoz olmasın,bana bulaşmasın.İnsanın sabrının bir sonu vardır.

Seyfullah bana cevap veremeyecek kadar aciz ve pasif biri değil ki siz kalkmış,sizi ilgilendirmeyen birşeyde bana "seni ilgilendirmez"diye bir cevap yazmışsın.

özlem_34 02-03-2008 14:25

Alıntı:

Mesaj sayısı yükselsin diye yazı yazılmaz ama forumda da hiç yorum yapılamayacak bir durum söz konsu değil.
Tabiki değil ama insanlara olumlu yaklaşmak gerekir illaki yorum yapacak diye bir kaidede yok .. okuyucu olarakta foruma üye olup bilgilerden faydalanabilir.

Alıntı:

Bundan sonra hiç kimse kalkıpta birilerini savunmak için işi olmayan işlere maydanoz olmasın,bana bulaşmasın.İnsanın sabrının bir sonu vardır.
Benim kimseyide savunduğum yok sadece fikrimi belirttim..!!

Alıntı:

Seyfullah bana cevap veremeyecek kadar aciz ve pasif biri değil ki
Tabiki değil gereken cevabı vermiş zaten...

Alıntı:

sizi ilgilendirmeyen birşeyde bana "seni ilgilendirmez"diye bir cevap yazmışsın.
Ben genel olarak konuştum sadece seni ilgilendirmez diye birşey de yazmadım Herzamanda lafımın arkasındayım burda insanların yazıp yazmaması kimseyi ilgilendirmez..

Sizi ilgilendirmeyen bişeyde demişsiniz
burda açılan bütün konular herkesin yorumuna açıktır...herkes konuya cevap verme hakkına sahiptir.

safinaz 02-03-2008 18:58

Bende ister yazar ister yazmaz kendi fikrimi belirttim ve bu da kimseyi ilgilendirmez ve ayrıca sizin mantığınıza göre o zaman burda açılan her konu hakkında bende yorum hakkına sahibim ve benide ilgilendirir.Aslnda laflarınızla çelişiyorsunuz ve siz karışıyorsanız bunda hakkınız var ama başkası fikrini belirtiyorsa "kimseyi ilgilendirmez" oluyor.

c0LD 02-04-2008 05:40

cevab oldukca gülünç olmuş ama olsun cevapsızlıkta her zaman bi şıktır..şunu belirtmek istiyorum bazen savunduğunuz şeyler soyut olmaktan cıkıp somut birer sorun halini zuhur etmişşe sizde o somutluktan nasip alırsınız..veya bu ne güzel bi biblo demekten ziyade acıpta içine bakmanızı tavsiye ederim..sonucundan hiç hoşnut olmayacağınız şeyler kocaman bir hayal kırıklığı olup kapınızı calacaktır..çoğul düşünenlere

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:54 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük