![]() |
acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? tıklayın ve resminizi koyup hangi ünlüye benzediğinizi görün... http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition |
bu neymis ya gülmekden öldüm iki fotoda ilk kadina benzetildim baktim olmuyor biyikli fotografi koydum edward norton dedi :):):) ne alaka ise ama hosuma gitti.arada stres atar |
ilahi alptraum güldürdün sabah sabah:):) bende Bipasha Basu'ya benziyormuşum.. |
benim şansımada hep çinliler çıkıyo çokmu benziyorum çinlilere nedir :) |
Banada '' Ruud van Nistelrooy '' dedi:WOT.gif: |
Arkadaslar farkedemedigim husus resmin altinda erkek ve kadin secebiliyorsun benimkisinde hepsi isaretli oldugundan kadin cikiyormus :):) |
Oooo yazılarım silinmeye başlanmış,yakında cezada almaya başlarım... |
Kim yazilarinizi silmis anlamadim |
Bu konuya bende yazmıştım.Sonra baktımki silinmiş.Kim silmiş onu bilmiyorum. |
bu konuda hic bir islem yapilmamis baktim inceledim yani yazmamissin bir yanlislik var yoksa silme gibi bir eylemi kim yapar kimin haddine sayet ben korkarim:) |
Alıntı:
|
apolo anton ohno ne kadar ünlü olduğu tartışır en azından ben tanımıyorum |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? bence saçma |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? acaba hangi ünlüye benziyorum |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? http://www.muhakeme.net/forum/resimler/06_2011/1278.png Scarlett Jahansson beziyormusum :-) |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? Hadi ben de bakayım kime benziyormuşum dedim.Bu sitenin bir toolbarı varmış ekledim,sanırım yapamadım diye birkaç defa indirdim. Sonrasında ismini cismini duymadığım bir hatun çıkınca resimleride küçüktü ben de ünlünün:rolleyes: ismini google'a yazdım,görsellerde aratırken bir resmi tıkladım.Birden antivirüs programım birsürü virüs alarmı verdi. 9 truva atı hardiskimde,4 tanesi paylaşılan dosyalarımda ve 3 tanesi de belgelerimdeymiş.Bir programı çalıştırmam gerekiyormuş kurtulmam için öyle bir ileti vardı.Panikle ona bastım.Bu seferde bu programın risk içerdiğine dair bir hata mesajı aldım. Sonra bu programı çalıştırmamı söyleyen iletiye baktım antivirüs programım değil ve adını da hiç duymamıştım.Bunu virüs yaptıryormuş. Resmen manyak oldum.Antivirüs programımı çalıştırdım.Microsoftun antivirüs programını indirdim,tarattım.Hiçbirşey bulunamadı. Sabaha kadar uyanık kaldım. Yabangülü alacağın olsun,hep senin yüzünden:duello: |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? Kaspersky Internet Security kullan rahat et :) |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? Alıntı:
|
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? Nod32yi deaktif et sonra kendi sitesinden su adresten dosyayi indir ; Link : http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe Bu dosyayi calistirip rahatlikla silebilirsin |
Meğerse herkeste aynı dertten muzdaripmiş.En sonunda birisi yolunu bulmuş ve bir blogda paylaşmış ben de burda paylaşmak istedim.Çünkü denedim oldu ve şimdi kaspersky kurulu ve bilgisayarımı taratıyorum:)Yöntem şöyle; ÇÖZÜMÜ : Başlat’tan çalıştıra girin arkadaşlar, daha sonra regedit yazıp enter tuşuna basın. Daha sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Cont rolSet001\services’e girdikten sonra, orada eamon diye bir klasör olması gerek. İşte o klasörü silin.Sonra aynı şeyi controlset002 için de yapın.yine aynı şeyi ‘control’için de yapın. |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? Halletmene sevindim. En güzeli yeni bir konu acip orada nasil kaldirdigini anlatmak. Muzdarip kisi sayisi cok ise emin ol cokta yardimci olacaktir |
--->: acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? şimdi o siteye girip resmimi verip sonuç beklememe gerek yok, bütün güzel ünlüler bana benziyor :sirit: |
Birden o günlere gidiverdim:) |
|
→ acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? Alıntı:
|
→ acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? nasıl fotoğref konuluyor |
ben burda yeniyim ve nasıl kullanıldıgını bilmiyorum bn hangi ünlüye benzediğimi öğrenmek istiyorum.. yardımcı olurmusunuz rica etsem |
bu konuda hiç birşey yapılmamış bu konuyu bende yapmıştım |
→ acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? James Bond :P |
→ acaba siz hangi ünlü'ye benziyorsunuz? Güdük Necmi :P |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük