soldaki cam kapalı perde uçuyor sağdaki cam açık perdede bir hareketlilik yok. Aynada bitki veya bitkinin yaprakları vs. görünmüyor. Kapının kolu yok. Elektronik gitarın kablosu beyaz telefona takılı. gördüklerim bunlar...
aynadaki ceket kapı yansıması yanlış ve kapalı pencerede ki perdinin dalgalanması bunları görebildim doğrumu ki acaba
Arkadaşların yazdıklarının haricinde dikkatimi çeken izlediği tv değil pc.ama en garibi şahane manzaralı eve, bu adam hiç yakışmamışemeğinize sağlık.
İçki şişesinde tarak var,yerde bir el var,adamın alnında da birşey var çözemedim bir de burnu çok büyük
safinaz´isimli üyeden Alıntı ↑ İçki şişesinde tarak var,yerde bir el var,adamın alnında da birşey var çözemedim bir de burnu çok büyük şişenin içindeki tarağı ben neden göremiyorum yerdeki el ise plak kapağındaki resim bu resimdeki 7 hatayı bulmak niyetiyle değil de daha farklı bir yaklaşımla resime bakıyorum.. odada Tv fazlalığı.. müzik aletleri, dvd'ler, şövele, kitaplar, bilgisayar ve yazı masası eksiği var. benim bulduğum ideal odaya göre hatalar bunlar