![]() |
Zeki erkekler Günün birinde 3 erkek ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve vahşi > birnehir çıktı . Ama erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka > geçmeleri gerekiyordu. > Peki bunu nasıl başaracaklardı > Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Allaha dua etti > Allahım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver > > Allah ona uzun kollar ve Güçlü bacaklar verdi > Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi Ancak bunun için 2 saat boyunca > dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi geçirdi. Ama, > başarmıştı !!!! > Bunu gören ikinci erkek de Allaha dua etti: > Allahım Lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli > aracı ver > Allah ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi > başardı,ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı... > Tüm bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dizlerinin üstüne çöktü ve > Allaha yalvardı Allahım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana > güç, araç ve zekayı ver > > Allah erkeği bir kadına dönüştürdü > Kadın haritaya baktı.... > Nehrin biraz yukarısına doğru yürüdü Ve köprüden karşıya geçti >LUTFEN BU YAZIYI; GÜLMESI İÇİN TÜM KADINLARA, VE >ACI GERÇEĞE KATLANABILECEGINI DUSUNDUGUNUZ TUM ERKEKLERE GONDERINIZ* :afro0121::) |
--->: Zeki erkekler nehrin yukarısına köprüyü yapanda erkekmiş :) |
--->: Zeki erkekler Alıntı:
|
--->: Zeki erkekler bitmez tükenmez tartışma :) |
--->: Zeki erkekler harika bi hikaye emeğinize sağlık |
--->: Zeki erkekler Biraz ağır olmadımı:) |
--->: Zeki erkekler Alıntı:
|
--->: Zeki erkekler (> güç, araç ve zekayı ver > Allah erkeği bir kadına dönüştürdü > Kadın haritaya baktı.... ) Bu adam peki kadın olarak mı devam etmiş hiç sanmıyorum:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük