![]() |
Kendimizi Foruma Kaptırırsak Ne Olur..Buyrun.. Sabahtan akşama kadar forumda takıldıktan sonra durumumuz ne hale geliyor? Forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca bakın neler oluyor.. Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoğraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta birisi hakaret ederse: -Oğlum kendine gel!banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum............. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti.........(kilit) Konuşulan mevzuya alakasız bir şey duyunca -Mail hackle ne alakası war.. |
--->: Kendimizi Foruma Kaptırırsak Ne Olur..Buyrun.. emeğinize sağlık çok güldüm |
--->: Kendimizi Foruma Kaptırırsak Ne Olur..Buyrun.. Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:52 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük