![]() |
gülümse -babam öldü,demiş temel ilyas sormuş: -neden öldü? -apartmanın sekizinci katının balkonunundan düşti -eyvah parçalandi mi? -yok,girişteki bakkalın tentesine düşünce ordan karşi apartmana yöneldi -apartmana mi çapti,nasil oldu? -yok,karşi apartmanın balkonundan çamaşirler asili idi. çamaşır ipine vurup fabrikanın bahçesine düştü. -orada mi öldü? -yok,fabrika çelik yay fabrikası,bahçedeki yayların üzerine düşüp havalandı yeniden... -peki sonra? -sonrasi ne?baktik ki yere inmiyor biz de vurduk oni :):):):):) yolculuktan dönen idris,kahvede oturanlara sordu: -yahu pizum temel nasil öldi? -kalpten cittu,dediler -vasiyeti filan var miydu? -var idi''beni denize gömün''demiş idu -cömdünüz mü? -cömdük amma,mezarinu,kazarken çok kayıp verdik. :):):):):) temel,bilişim sektöründe çalışan bir firmaya iş başvurusu yapmış firma yetkilileri önce bir bilgi testinden geçmesi gerektiğini söylemişler ve ilk soruyu sormuşlar: -internet ne demektir? temel düşünmüş,taşınmış ve: -işe ciremedum temektur... :):):):):) bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini: şukalemun,okalemun koymuş :):):):):) temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesinden karar vermiş. temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime: -uy cözünü sevdigumun hacim beyi,yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu.........? temel 1 sene çalışmış bir alet yapmış . alet bir karış sopa,ucunda da bir jilet ve bir peynir bunu ankara'ya götürmüş tescilletmek için demişler bu ne. temel anlaymış:fare kapanı.fare sopanın üstünden gelecek peyniri yerken boynu kesilecek demiş. herkes demişki,kesmenin olabilmesi için farenin boynunu hareket ettirmesi lazım.temel gitmiş ve 1 sene sonra tekrar gelmiş elinde aynı alet ama ucunda peynir yokmuş bu nasıl çalışır demişler.fare gelecek peyniri göremeyecek nerde benim peynirim deyip kafasını sallarken boynu kesilecek demiş. :):):):):) arkadaşlar umarım beğenirsiniz :rica: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük