![]() |
fıkralar kılıbık Aslanla boğa ormanda geziyorlarmış. Sohbetin en güzel anında aslan saatine bakmış: "Ooo, saat 11 olmuş, ben gideyim hanım evde bekliyordur" demiş. Bunun üzerine boğa: "Yuh kılıbığa bak!" demiş. "Bir de ormanlar kralıyım diye geçiniyor." Aslan acı acı gülümseyerek: "Beni evde dişi bir aslan bekliyor, seninki gibi bir inek değil." bir dakika Bir adam Tanrıyı ve Tanrının doğayı nasıl gördüğünü anlamak istiyormuş ve ona sormuş "Tanrım, 1 milyon yıl senin için ne kadar süredir?" Tanrı şöyle cevaplamış: "1 milyon yıl benim için siz kullarımın 1 dakikası kadardır." Adam sormaya devam etmiş: "Peki, Tanrım 1 milyon dolar senin için ne kadardır?" Tanrı cevaplamış: "1 milyon dolar benim için 1 senttir" Adam dayanamamış: "Tanrım bana bir sent verir misin?" demiş. Tanrıdan şöyle bir cevap gelmiş: "1 dakika." |
--->: fıkralar (içki içiyorlarmış.) yerine ormanda geziniyorlarmış diye değiştirse idiniz kanaatimce daha uygun olurdu. selam ve dua ile |
--->: fıkralar Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük