![]() |
yeniden doğmuş Yeniden doğmuşKadının biri, 46 yaşındayken kalp krızi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?" Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var". Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdittiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vs. Yeniden doğmuş gibi oluyor. Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatin değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki ambulans çarpıyor. Ölüyor. Cennette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden ozaman bana o ambulansın çarpmasını sağlayıp, beni öldürdün?" Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni hiç tanıyamadım!" |
--->: yeniden doğmuş :clap::clap::afro0121::afro0121: |
--->: yeniden doğmuş tövbe tövbeeee....:) hay Allah!..güldürdünüz ya beni....paylaşım için teşekkürler |
--->: yeniden doğmuş hehee:D:D |
--->: yeniden doğmuş Alıntı:
|
--->: yeniden doğmuş (Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdittiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vs. Yeniden doğmuş gibi oluyor.) bunun üzerine öldüğündede direk cennet ha:) O kadar kolaymıymış. selam ve dua ile |
--->: yeniden doğmuş Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:02 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük