˙˙uilɐʞɐçşoɥ ıpɐɥ˙˙˙ɯnɹoʎüɯuüşüp iɹɐlunq üpuöp ɯişɐq ǝʇşı ǝɥǝɥǝɥ˙ɯnɹoʎidɐu˙ɯnɹoʎiɯɐluɐ ǝpuǝq(:ɯnɹoʎ lisɐu nq˙˙˙ɯnɹoʎıʇsı isiʇuɐldoʇ iɹɐʎn ɹıq işip lǝsʞǝuǝlǝƃ iʇlɐuɐğɐlo ǝʇşı˙ǝɹǝʞ ɹıq iʇʞiç zös˙˙ʞiʇɹɐ ǝsʎǝu ɯɐsoʎnlo ɯıʞ ǝpuǝq ǝɥǝɥǝɥ˙ɹǝlǝʎü ɯızıq nq ǝpǝɹǝu˙ɹǝluıʞɐs iɯ ziuipuɐlʞɐs˙˙˙ɯnɹoʎiɹiğɐç ɐʎiʇuɐldoʇ ızıuıdǝɥ ʞɐɹɐlo züuüğüʎüq˙˙˙ɯnɹoʎiɯɐluɐ zıuısǝpǝɹǝu˙˙uǝʇɐʞ
kɐɥ zıuısuıʞɐs ʞoç˙˙˙ıɹǝluıʞɐs ǝɯǝʞɐɥnɯ
buyurun efendim...laf anlatamadığınız olursa bir de böyle deneyin...
eşeğe ters binmenin versiyonu...
Flip
işte leblebi...
muhakeme sakinleri...çok sakinsiniz haʞ
katen..neredesiniz anlamıyorum...büyüğünüz olarak hepinizi toplantıya çağırıyorum...saklandınız mı sakinler.nerede bu bizim üyeler.hehehe bende kim oluyosam neyse artık..söz çıktı bir kere.işte olağanaltı geleneksel dışı bir uyarı toplantısı istiyorum...bu nasıl yorumbende anlamıyorum.napıyorum.hehehe işte başım döndü bunları düşünmüyorum...hadi hoşçakalın..
kɐɥ zıuısuıʞɐs ʞoç˙˙˙ıɹǝluıʞɐs ǝɯǝʞɐɥnɯ
buyurun efendim...laf anlatamadığınız olursa bir de böyle deneyin...
eşeğe ters binmenin versiyonu...
Flip
işte leblebi...
muhakeme sakinleri...çok sakinsiniz haʞ
katen..neredesiniz anlamıyorum...büyüğünüz olarak hepinizi toplantıya çağırıyorum...saklandınız mı sakinler.nerede bu bizim üyeler.hehehe bende kim oluyosam neyse artık..söz çıktı bir kere.işte olağanaltı geleneksel dışı bir uyarı toplantısı istiyorum...bu nasıl yorumbende anlamıyorum.napıyorum.hehehe işte başım döndü bunları düşünmüyorum...hadi hoşçakalın..