![]() |
Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... jingle bells şarkısının tersten okunuşu çok korkunç... [FLASH]http://www.muhakeme.net/flashlar/jinglebells-muhakeme.net.swf[/FLASH] |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Lütfen kalp rahatsızlığı olanlar dinlemesin:) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... çok korktum ve bir o kadarda güldürdü sağolun...hayr ile... |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... offf içim zıpladı yavv kardeşim bile korktu:D:D:D paylaşım için dekaşşür ederim:)Allah razı olsun |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... 11 yasındayım altıma edicektim ama sonradan nolduysa güldüm :) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Alıntı:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 11 yasındayım altıma edicektim xxxxxxxxxx ama sonradan nolduysa güldüm :) 11 yaşında olduğunu altına yapacağını belirtmek için mi yazdın?11 yaşında altına yapmak normal birşey mi xxxxxxxxxxxxxxx!!!!!! Bu sitede bana yapılan her hakareti çok normal karşılayan yönetimi ve seni Allah'a havale ediyorum..... |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Hadi o 11 yasinda yazmis ve dün bu kisinin yazmis oldugu mesaji düzelttigimiz halde gelip hala o mesaj ardina "orjinal mesaj icerigi ve hakaretvari konusmakta" kocaman insanlara yakismiyor. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... hım korkmadım desem yalan olur |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... ayy salonda çığlık çığlığa koştum ve ben 8 yaşındayım direk babamın sırtına bide bugün 2010a girioz...aylin teyzeye gösterdik.korkudan öldü |
bunun neyi korknç neresi korkunç bunun ayrıca aylin twyzenin korkusundan ölmesi bize ne 8 yaşındasında bize ne? |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bişey göremedim |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Garip deli bir kadın gördüm bağırıyordu hemen besmele çektim:) Bu arada birinci GO tıklamasında şarkıyı şarkı bittikten sonraki GO tıklamasında asıl mevzuyu görüyorsunuz. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Geçenlerde bir video izlemiştim, buna benzer birşeyi izleyen bir çocuğun ne kadar korktuğuyla ilgili.Lütfen bu tip paylaşımlardan uzak duralım ve sanal ortamda yayılmasının önüne geçelim. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bunun neresi korkunç???allah aşkına ben 10 yaşındayım ama 13 yaşında olan abim korkmuş ben korkmadım bee. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Ya bunu biri arkadaşıma göndermişti çok korktu. Ben dinlemedim ama arkadaşım satanistin şarkısına benziyo diyince dinlemedim. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... kalbim azıma geldi kalp hastasıyım alahtan ölmedm 7 yaşındaym üstelik |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bende cok korktum ya icim tuhaf oldu igrenc bi saka |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... ya ses sonuna kadar açıktı birden bağırınca acaip oLdum ya :D |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... çok korktum üstelikte 2 yaşındayım |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... ben korkmadım :) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Şarkının sonunda pencereye 1 koşus koştum görmeniz lazımdı :ziccon10: . (abartı değil.) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... korkuç deil hemde sanane isteiğini yazar |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Alıntı:
|
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Çok Saolun Ananızı çok güzel andım |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... kulaklık vardı kulağımda fırlatım çığlık atım sonrada çok güldüm yaw |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Ben izlemediğim halde bunu biliyodum =) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... korkunnç bir şarkı |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bu sitede çok fazla yazım yanlışı var !!!!!!!!! birşey x ayrı yazılır bir şey v orjinal değil orijinal olması gerekir lütfen güzel türkçemizi güzel kullanalım arkadaşlar :)) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... nerden dinleniyorrrrrr??? |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... arkadaşlar uyarıyorum korkutuyorlar ben korkmadım ama kardeşimm çok korktu izlemeyin derim (bence) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... çok gülücü |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Güncel kalsın,bana da iyi bir ders olur.Ne de olsa çabuk unutuyorum. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Bunu hemen facede paylaştık . çok iyi tbrik ediyorum sizi . korkunçççç |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... korkunç değil |
tamam |
→ Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... nov nasil yani bölemi ters okunşu |
→ Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... yha sözlerini yazarmısınız |
Ben de izledim bir mesaj vardır veya düz ile tersi aynıdır sanıyodum çığlığı duyduğum anda durdurdum hemen tarayıcıdan çıktım Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Anlamsız -_- |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:49 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük