![]() |
Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... jingle bells şarkısının tersten okunuşu çok korkunç... [FLASH]http://www.muhakeme.net/flashlar/jinglebells-muhakeme.net.swf[/FLASH] |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Lütfen kalp rahatsızlığı olanlar dinlemesin:) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... çok korktum ve bir o kadarda güldürdü sağolun...hayr ile... |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... offf içim zıpladı yavv kardeşim bile korktu:D:D:D paylaşım için dekaşşür ederim:)Allah razı olsun |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... 11 yasındayım altıma edicektim ama sonradan nolduysa güldüm :) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Alıntı:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 11 yasındayım altıma edicektim xxxxxxxxxx ama sonradan nolduysa güldüm :) 11 yaşında olduğunu altına yapacağını belirtmek için mi yazdın?11 yaşında altına yapmak normal birşey mi xxxxxxxxxxxxxxx!!!!!! Bu sitede bana yapılan her hakareti çok normal karşılayan yönetimi ve seni Allah'a havale ediyorum..... |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Hadi o 11 yasinda yazmis ve dün bu kisinin yazmis oldugu mesaji düzelttigimiz halde gelip hala o mesaj ardina "orjinal mesaj icerigi ve hakaretvari konusmakta" kocaman insanlara yakismiyor. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... hım korkmadım desem yalan olur |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... ayy salonda çığlık çığlığa koştum ve ben 8 yaşındayım direk babamın sırtına bide bugün 2010a girioz...aylin teyzeye gösterdik.korkudan öldü |
bunun neyi korknç neresi korkunç bunun ayrıca aylin twyzenin korkusundan ölmesi bize ne 8 yaşındasında bize ne? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:05 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük