![]() |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Şarkının sonunda pencereye 1 koşus koştum görmeniz lazımdı :ziccon10: . (abartı değil.) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... korkuç deil hemde sanane isteiğini yazar |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Alıntı:
|
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Çok Saolun Ananızı çok güzel andım |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... kulaklık vardı kulağımda fırlatım çığlık atım sonrada çok güldüm yaw |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Ben izlemediğim halde bunu biliyodum =) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... korkunnç bir şarkı |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bu sitede çok fazla yazım yanlışı var !!!!!!!!! birşey x ayrı yazılır bir şey v orjinal değil orijinal olması gerekir lütfen güzel türkçemizi güzel kullanalım arkadaşlar :)) |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... nerden dinleniyorrrrrr??? |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... arkadaşlar uyarıyorum korkutuyorlar ben korkmadım ama kardeşimm çok korktu izlemeyin derim (bence) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük