![]() |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bişey göremedim |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Garip deli bir kadın gördüm bağırıyordu hemen besmele çektim:) Bu arada birinci GO tıklamasında şarkıyı şarkı bittikten sonraki GO tıklamasında asıl mevzuyu görüyorsunuz. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Geçenlerde bir video izlemiştim, buna benzer birşeyi izleyen bir çocuğun ne kadar korktuğuyla ilgili.Lütfen bu tip paylaşımlardan uzak duralım ve sanal ortamda yayılmasının önüne geçelim. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bunun neresi korkunç???allah aşkına ben 10 yaşındayım ama 13 yaşında olan abim korkmuş ben korkmadım bee. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... Ya bunu biri arkadaşıma göndermişti çok korktu. Ben dinlemedim ama arkadaşım satanistin şarkısına benziyo diyince dinlemedim. |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... kalbim azıma geldi kalp hastasıyım alahtan ölmedm 7 yaşındaym üstelik |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... bende cok korktum ya icim tuhaf oldu igrenc bi saka |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... ya ses sonuna kadar açıktı birden bağırınca acaip oLdum ya :D |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... çok korktum üstelikte 2 yaşındayım |
--->: Jingle Bells Şarkısının Tersten Okunuşu Çok Korkunç... ben korkmadım :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:14 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük