![]() |
Sıra İçin Tepkiler Sıraya girmeyen birine verilen tepkiler,siz hangi tepkiyi verirdiniz? Klasik tepki: Sıraya geç kardeşim. Neoklasik tepki : şeker kardeşim sıraya geçiver. Realist tepki : Sıra var. Sürrealist tepki: Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay da bak bir daha yapabiliyorlar mı? Romantik tepki: Beyefendi galiba sırayı görmediniz. Modern tepki: Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa da... Postmodern tepki: Sırana geç lan ayı Uzlaşımcı tepki: Acelesi olmasa öne geçmezdi,üzmeyin garibi... Devrimci tepki : Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez.Devrim olunca herkes hizaya gelecek. Kaderci tepki: İki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür. Felsefeci (septik kuşkucu) tepki: Ön ve arka kavramları görecelidir. O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir. Kanaatci tepki: Efendim, algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa, adam yok olur. Kötümser varoluşçu tepki: Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin. Bir gün o adam da ölecek. İyimser varoluşcu tepki: Sıkmayın canınızı, şu anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor. Hümanist tepki: İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince, aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz. |
Kardeşim biz trencilik oynamıyoruz. Bu gördüğün sıra... :) selametle.. |
ben olsam Realist tepkiyi verirdim herhalde :) |
Klasik tepki: Sıraya geç kardeşim. ben de klasik tepkiyi gösterirdim.. :) |
Sanırım ben de realist tepkiyi verirdim...:) "Trencilik oynamıyoruz"Çok değişik bir yaklaşım olmuş.Sıra bekleme konusunda herkes agresif oluyor,ben yalın konuşmayı tercih ederim:) |
Yok yahu ben şaka dedim. Genelde bişey demem. Vaktim varsa önemsemiyorum. selametle.. |
Klasik tepki: Sıraya geç kardeşim |
Kisinin hal ve hareketine göre tepkime olur, öne gecmesindeki gaye birazda olsa anlasilir. Tam anlayamadiysamda neoklasik tepkiyi verebilirim cok hosuma gitti cünkü :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük