![]() |
erkekLerin yaş dönemLerine göre karakterLeri !!!1 20 yaşında erkek FIAT gibidir.Küçük ama hizli. 20-30 yaş arasında PORSCHE gibidir.Hızlı ve konforlu. 30-40 arası erkek VOLVO gibidir.Biraz Sıkıcı ama teknik olarak mükemmel 40-50 yaş arası erkek OPEL gibidir.Yapabileceğinden fazlasını vaat eder. 50-60; arasında ise eski bir FORD gibidir.Harekete geçirmek icin karbüratöre biraz alkol koymak gerekir. 20 yaşında erkek muzik seti gibidir. Radyosu sussa teybi çalışır, teybi sussa pikabı çalışır. 25 yaşında erkek televizyon gibidir. bir kanalı kapansa, öbür kanalı yayın yapar. Bütün kanalları kapansa, uydudan yayın yapar. 30 yaşında erkek transistorlu radyo gibidir. Hem pille çalışır, hem ce-reyanla. 35 yaşında erkek kompakt disk gibidir. Net ve temiz yayın yapar. 40 yaşında erkek oto radyosu gibidir. Motor stop edince o da stop eder... 45 yaşında erkek eğlence programı gibidir. Yayını haftada birdir. 50 yaşında erkek aktualite programı gibidir. Herşey vardır, bir o yoktur. 55 yaşında erkek sanat galerisi gibidir. Hünerli ellerden çıkan şaheserleri bünyesinde barındırır. 60 yaşında erkek teknik bir arıza gibidir. Ustası gelmeden tamir edilemez :hoho::hoho::hoho: |
madem porsche çağımızdayız bende hemen bir şiir patlatayım :) yaş 22 yolun üçte biri eder. porsche gibi ortasındayız ömrün. delikanlı çağımızdaki cevher, gözünün yaşına bakmadan gider... |
Alıntı:
İyisi mi siz yolun ortasınayken şiir yazma gibi bir gaflette bulunmayın,cevheriniz gizli kalsın....:y02: |
Şiir patlamış hocam:) ... Konuda acımasız.. selametle.. |
Ayakta alkisliyorumm helaal Führer hocam:clap: |
Alıntı:
Ben Führer'in hoşgörüsüne sığınarak yazdım.:anlastik: Gerçi bu akşam fazla coştum,az susaym...:y02: |
çok kırıldım :) bir daha şiir yazmayacam:) içimdeki şairi küstürdünüz :) |
Alıntı:
Hadi bu üzüntüyle bir şiir patlatın da bizi o güzel şiirlerinizden mahrum etmeyin, hele ilham gelmişken...:) |
heh :)Hocam Kalbini kirmak icin degil emegine saygidan tebrigi hakettigin icin yazdik:) Ne sen küs nede icindeki Sairi sustur:) |
hazır ilhamda gelmişken bi tane daha patlatıyım dedim :) Çocuktum, ufacıktım, Top oynadım,acıktım. Buldum yerde bir erik, Kaptı hemen alptraum lan belamısın ver eriği dedim vermem git başımdan dedi Karanlık oynadı, koptu yerinden ve uzaktan mhmt geldi sanki oynadı yer yerinden höyytt lan! dedi Sanki hayat durmuştu alptraumda o an toz olmuştu... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük