Pembe Koyun

N u M a N ´isimli üyeden Alıntı ↑...

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

1. Alt 10-13-2008, 14:58 #11
    ayna Mesajlar: 105
    N u M a N´isimli üyeden Alıntı
    PEMBE KOYUN

pembe koyunun trende ne işi var...?
    ya safinaz ne ilginç konu oldu yaa...
    başlığı bari anLayana yapsaydın,ben gene bi sonuç çıkaramadım ya...

2. Alt 10-13-2008, 15:06 #12
    safer82 Mesajlar: 745
    ayna´isimli üyeden Alıntı
    maşALLAH,yağcılarda inecek var..

Sen benim yerime düşünme kardeş. Nerde ineceğimi bırakta ben düşüneyim. Ama belliki senin Muhakemeden sıkıldığın kesin. İstersen yöneticiyle konuşayımda Arkadaşım burdan çok sıkılmış diyeyim(Banlanmak gibi)

Not: Aslında seni muhatabım bile almazdım. Ama cevap niteliğinde olsun bu defa. Kelimelerinize biraz dikkat ederseniz çok mutlu olurum kardeşim

3. Alt 10-13-2008, 15:11 #13
    safer82´isimli üyeden Alıntı
    Sen benim yerime düşünme kardeş. Nerde ineceğimi bırakta ben düşüneyim. Ama belliki senin Muhakemeden sıkıldığın kesin. İstersen yöneticiyle konuşayımda Arkadaşım burdan çok sıkılmış diyeyim(Banlanmak gibi)

Not: Aslında seni muhatabım bile almazdım. Ama cevap niteliğinde olsun bu defa. Kelimelerinize biraz dikkat ederseniz çok mutlu olurum kardeşim

aaaaaa,çok ayıp
    sadece ufak bir espri yapmıştım,oLmadı böyLe şimcik.
    bu arada istiyosan konuş yöneticiyLE,banLayabiLirLer.. hiç sorun değiL..
    NEDEN bukadar sinrLendin dogrusu anLamadım,haydi hayırlısı((:

hoşçakaLIn...

4. Alt 10-13-2008, 15:22 #14
    aaaaaa,çok ayıp
    sadece ufak bir espri yapmıştım,oLmadı böyLe şimcik.
    bu arada istiyosan konuş yöneticiyLE,banLayabiLirLer.. hiç sorun değiL..
    NEDEN bukadar sinrLendin dogrusu anLamadım,haydi hayırlısı((:

hoşçakaLIn...

Çok ayıp mı dedin? Bak çok şaşırdım bunu benim mi demem gerekiyordu yoksa seninmi istersen bir düşün bakalım

Kızmam ama tepkisizde kalmam. Bir dahaki yorumlarınızda ben değil tüm üyelerde olsa lütfen yazmış olduğunuz kelimeleri dikkatli seçerseniz Sevinirim. Espiriden çok kelimen Olaya damgasını buldu. Sert kayaya çarptın haberin olsun

5. Alt 10-13-2008, 15:23 #15
    Çok ayıp mı dedin? Bak çok şaşırdım bunu benim mi demem gerekiyordu yoksa seninmi istersen bir düşün bakalım

Kızmam ama tepkisizde kalmam. Bir dahaki yorumlarınızda ben değil tüm üyelerde olsa lütfen yazmış olduğunuz kelimeleri dikkatli seçerseniz Sevinirim. Espiriden çok kelimen Olaya damgasını buldu. Sert kayaya çarptın haberin olsun

ayy çok korktumm...

6. Alt 10-13-2008, 15:27 #16
    ayy çok korktumm...

Korkman için söylemedim ki. Belki dedim kapasiten yeterli olur yazdığımı anlamana ama yanılmışım neyse sana kendi küçük dünyanda başarılar

Artık mevzuyu uzatmanın anlamı yok. Selametle kardeşim

7. Alt 10-13-2008, 15:30 #17
    Korkman için söylemedim ki. Belki dedim kapasiten yeterli olur yazdığımı anlamana ama yanılmışım neyse sana kendi küçük dünyanda başarılar

Artık mevzuyu uzatmanın anlamı yok. Selametle kardeşim

yoo ben çok ciddiydim amcacığım:( sert kayaya çarptın deyince korktum...

neyse,bencede uzatma!
    sanada sanal ALEminde başarıLAr...

8. Alt 10-13-2008, 16:03 #18
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    ben safinazın pembe koyununu ararken,tren geçti .tünele girdi sanırım. ne olmuş burada kaza var .ekipleri çağırayım hemen...durun durun yapmayın..dağılın
    alemsiniz vesselam...

9. Alt 10-13-2008, 16:07 #19
    Kaza oldu bitti. Taraflar anlaştı Polisi sokmaya gerek yok Birazcık ufak hasar var o kadar. Deği lmi "Ayna" arkadaşım

10. Alt 10-13-2008, 16:12 #20
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Kaza oldu bitti. Taraflar anlaştı Polisi sokmaya gerek yok Birazcık ufak hasar var o kadar. Deği lmi "Ayna" arkadaşım

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.