MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Eglence-Mizah-Bulmaca (https://www.muhakeme.net/forum/eglence-mizah-bulmaca/)
-   -   Mesleğe göre Aşk itirafları (https://www.muhakeme.net/forum/eglence-mizah-bulmaca/10868-meslege-gore-ask-itiraflari.html)

beyza 10-10-2008 13:31

Mesleğe göre Aşk itirafları

Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı,canım yanıyor ne olur dön..

Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..

Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi, hormonsuz domates geldi, kütür kütür salatalık geldi sen gelmez oldunnn...

Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun

Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..

Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı.....

Manav- Domates yanaklım....kiraz dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......

Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri:Iyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal

Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma

Benzinci:sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....

badigard:seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....

safer82 10-10-2008 21:47

Alıntı:

beyza´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24374)
Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma

Bana uyan bu... Çünkü çok Romantik ve Güzelce Derdini Anlatmış...:clap:

AnTiKa 10-10-2008 22:30

Alıntı:

Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..

:):):) ilginç :):):)

beyza 10-10-2008 22:32

bencede en güzel ve masum çitfçinin ki olmuş:)

Yasemin03 10-10-2008 22:36

Alıntı:

beyza´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24374)

Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..

icten gelen sözler bunlar :hoho:

safer82 10-10-2008 22:37

Alıntı:

beyza´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24435)
bencede en güzel ve masum çitfçinin ki olmuş:)

Demek benle aynı fikirde olanlar varmış... Şimdi çok sevindim. Nede olsa çiftçinin aşkı çok sade ve masum:clap:

AnTiKa 10-10-2008 22:41

Alıntı:

badigard:seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....

Allah böle sevgiden muhafaza etsin cümlemizi :)

safer82 10-10-2008 22:45

Alıntı:

AnTiKa´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24439)
Allah böle sevgiden muhafaza etsin cümlemizi :)

:hoho::hoho::brush::brush:

beyza 10-10-2008 22:50

Alıntı:

Yasemin03´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24437)
icten gelen sözler bunlar :hoho:

bence obeziteye kaçan bir sevgi bu:)

safer82 10-10-2008 22:55

Alıntı:

beyza´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 24444)
bence obeziteye kaçan bir sevgi bu:)

Başka söze ne hacet... Maşallah bakıyorumda Beyza arkadaşım Performansın süper bir şekilde gelmişsin:hoho::hoho:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:35 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük