Mesleğe göre Aşk itirafları

yorumlara baktım da dikkatimi antika adlı üyenin profili çekti. allah aşkına nedir bu böyle. çok gereksiz bi profil..birileri zulum yapıyo sizde gösteriyorsunuz. ve o zalimlerin daha çok mutlu olmasını sağlıyorsunuz. ...

1. Alt 10-11-2008, 00:52 #11
    xyzt Mesajlar: 384
    yorumlara baktım da dikkatimi antika adlı üyenin profili çekti.
    allah aşkına nedir bu böyle. çok gereksiz bi profil..birileri zulum yapıyo sizde gösteriyorsunuz. ve o zalimlerin daha çok mutlu olmasını sağlıyorsunuz. yapmayın lütfen. fotoğraf bile olsa hiç hoş bi manzara değil. biz bunları artık görmek istemiyoruz. mağdursunuz ya da değilsiniz. ama bu fotoğrafı görp de mağdur olan arkadaslarımızın üzülmesine sebep olmayalım inaşallh.

Henna bunu beğendi.
  2. Alt 10-11-2008, 01:19 #12
    AnTiKa Mesajlar: 73
    xyzt´isimli üyeden Alıntı
    allah aşkına nedir bu böyle. çok gereksiz bi profil..birileri zulum yapıyo sizde gösteriyorsunuz. ve o zalimlerin daha çok mutlu olmasını sağlıyorsunuz. yapmayın lütfen. fotoğraf bile olsa hiç hoş bi manzara değil. biz bunları artık görmek istemiyoruz. mağdursunuz ya da değilsiniz. ama bu fotoğrafı görp de mağdur olan arkadaslarımızın üzülmesine sebep olmayalım inaşallh.

hımmm
    yani hala devam eden bi sorunu gösterme mi diyosunuz???
    bişeleri görmezden gelerek mi bu sorunu çözücez!
    ne resmi koyayım mesela ne tavsiye edersiniz mutlu bi kız resmimi yada gülllük gülistanlık herhangibi resimmi?
    bu tip olayları canlı canlı o kadar çok yaşayıp dört köşe oluyolarki zevkden, bu resme bakıpda mutlu olmaya ihtiyaçları yok merak etmeyin.
    bakın mesela siz bu resme bakıp bu zulmün devam ettiğini hatırladınız hatırlamaya ihtiyacımız var unutmamaya ihtiyacımız var. kanıksayan artık yadırgamayan kardeşelrimize hatırlatmak lazım!!!
    allaha emanet ol kardeşim
    teşekkürler uyarın için
    vesselam
    veddua

safer82 bunu beğendi.
  3. Alt 10-12-2008, 00:23 #13
    rabbimeaşığım Mesajlar: 142
    Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..
    ne güzelde anlatmış beni yav:D:D:D

4. Alt 10-12-2008, 09:14 #14
    safer82 Mesajlar: 745
    xyzt´isimli üyeden Alıntı

xyzt arkadaşım bakıyorum profilinizde "artık buranın yerlisi" diye yazıyor ama çok acemice yazı yazıyorsunuz gibi. Nasıl mı? Eğer bu konu ile ilgili bir eleştiri yapacaksanız(ki gerek duymuyorum) bunu diğer bölümlerde konu açarak yapabilirsiniz. Orda artık düşüncesini söyleyen söyler. Ama başlığa bakmaksızın eğlence kısmında kalkıp farklı bir konuyu tartışmak kendimce yanlış buldum... Teşekkürler

rabbimea????m bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.