![]() |
Alıntı:
abüüüü abüüüüü bi profiline baksanaaaaaaaa:8: |
o zaman bu safer , o sefer :):):) demekki hımmmm |
merak etme profilin farkındayım ne yaparsın kimsenin tanımadığı biri olduğumuz zaman(dikkatlerini çekemediğiiz) zamanlar profildeki bilgilerle idare ettik:) Ancak işte senin gibi kardeşlerim ve arkadaşlarımız ne zamanki merak ederlerse biz buradayı daha ne diyim:) Biraz zaman geçsinde profili düzeltirim. |
malüm tanıdık(şöhret) olmak zor birşey. Sonra hayranlarımız rahat bırakmazlar:hoho::hoho::hoho: |
Alıntı:
|
Alıntı:
kartımı veriimm...:afro0121: |
Büşracım güzel kardeşim sen böyle hıh deyince aklıma sabahki derse girdiğim öğrencilerim geliyor. Hele hele bir kız öğrencim var ona birşey deyince küstüm seninle öğretmenim diyor :brush::brush: Bir an seninde öyle yaptığını görür gibiyim.(Ben hayranlarımdan kasıt sizleri söylemedim. Hemende alınıyorsunuz oldumu şimdi bakın şimdi üzüldüm. Siz benim hayranlarımı değilsiniz benim dostum arkadaşım ve kardeşimsiniz.):cicek01221::cicek01221: |
Alıntı:
Karta ne hacet arkadaşım hemen sitede büyük bir afiş asalım. Seni daha iyi tanısınlar. Belki managerlik teklifleri ard arda gelir:hoho: |
Alıntı:
|
olumu öyle şey biz dostlarımızı hiçbir zaman unutmayız. Sonunda Para olsa bile:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:07 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük